Firea pregateste un dezastru. Avertisment ferm din Primaria Capitalei: „E nebunie curata! Asa ceva nu cred ca s-a mai intamplat pe undeva pe planeta!”

politica

Consilierul Ciprican Ciucu trage un semnal de alarma: daca a inceput „modest”, propunand infiintarea unei firme de constructii a Primariei Capitalei, Gabriela Firea a „plusat” acum la 20 de companii care sa se ocupe de mai tot ce inseamna furnizare de utilitati si servicii.

„Elon Musk, esti mic copil… Uite aici, la Firea, cum se face”, a comentat, ironic, Ciprian Ciucu, citat de Epoch Times.

Un nou calup de 10 firme se pregateste sa fie, votat, ilegal, la Primaria Municipiului Bucuresti – fieful Gabrielei Firea – de catre majoritatea PSD ALDE, a tras un semnal de alarma luni, pe pagina sa de Facebook, consilierul general PNL Ciprian Ciucu.

Mai exact, este vorba despre: firma de IT, firma de administrarea terenuri sportive, firma de afaceri imobiliare, firma de publicitate out-door, firma de dispecerizare a RATB (e neclar de ce se face in afara RATB!), firma de paza, firma de iluminat public, firma de toaletat copacii si intretinere spatiu verde (nu e clar ce va mai face ADP sau ALPAB!), firma de voluntariat si protectie civila (aici miza o reprezinta banii pentru cursurile pentru voluntari) si firma de salubrizare (Primaria are si REBU, deci asta este in plus).

„In total avem 20 de companii, cu cele de acum doua saptamani! Sa fii Dumnezeul managementului si eu nu inteleg cum le infiintezi, cum le capitalizezi, cum le asiguri management performant (cu ce oameni???), cum le achizitionezi mijloace de productie, cum le faci sa opereze pe piata intr-un mediu legal in care vei avea probleme cu legislatia de achizitii, concurentiala etc. E nebunie curata! Asa ceva nu cred ca s-a mai intamplat pe undeva pe planeta. Vor genera risipa si ineficienta!”, si-a exprimat ingrijorarea Ciprian Ciucu.

„Elon Musk, esti mic copil… Uite aici, la Firea, cum se face. Dati mai departe, sa afle si Elon si sa moara de ciuda…”, a adaugat, ironic, liberalul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: