Firea promite razbunare: „Voi candida din nou la Primarie peste patru ani. Nicusor Dan va esua, dezamagirea va fi puternica”

politica

Gabriela Firea a anuntat, marti seara, la Antena 3 ca va candida din nou pentru postul de primar al capitalei peste patru ani. Ea sustine ca Nicusor Dan va „esua”, ii va „dezamagi” pe cei care l-au votat.

„Dezamagirea bucurestenilor va fi puternica. Cand vii si spui ca de a doua zi rezolvi traficul, apa calda, poluarea, coruptia. Care coruptie in Primarie? Am fost cea mai verificata institutie din tara. Fiecare zi de mandat va fi o noua dezamagire, va esua.

Eram foarte linistita, voiam sa iau o pauza, sa plec in concediu cu sotul, dar m-am decis aseara sa lupt. Aseara a venit sa spuna ce crede in realitate despre problemele din Bucuresti. A spus ca este greu cu termoficarea si nu poate sa o rezolve, ca pasajul Ciurel este bun.

Mandatul lui va fi vanatoare de vrajitoare. Cum sa vii sa spui ca deputat ca unii din primarie vor infunda puscaria. Este amenintare, este influentare a justitiei, CSM ar trebui sa se sesizeze.

Am foarte multa rabdare, mie mi se va da dreptate, ce-i care si-au pus nadejdea in el vor fi dezamagiti.

Voi fi primarul general al celor care m-au votat in Parlament. Voi candida pe lista PSD, in fiecare zi voi demasca neadevarurile care s-au spus despre mine in campanie.

Peste patru ani probabil ca voi candida din nou la Primarie. M-am atasat foarte mult de bucuresteni”, a sustinut Firea la Antena 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: