politica

Firea, pusa la punct si de judecatori. Au declarat ca „neintemeiata” solicitarea pesedistei de a primi despagubiri pentru calomnie

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a anuntat vineri ca Judecatoria Sectorului 1 a respins ca fiind neintemeiata chemarea sa in judecata, dupa ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a dat in judecata, acuzandu-l de calomnie cand a afirmat ca “sistemul de transport taxi din Bucuresti este ambramburit, imbacsit de exemple de proasta practica, de care bucurestenii s-au saturat pana peste cap”.

“Judecatoria Sectorului 1 a respins ca neintemeiata chemarea mea in judecata de catre doamna Primar General pe motiv de calomnie, ca urmare a declaratiilor in care spuneam ca ceea ce sustine administratia PSD-Firea pentru sistemul de transport taxi din Bucuresti este ambramburit, imbacsit de exemple de proasta practica, de care bucurestenii s-au saturat pana peste cap”, a transmis Cristian Busoi printr-un comunicat de presa.

Busoi spune ca el crede in continuarea ca “abrambureala” si lipsa de judecata sunt caracteristicile esentiale ale administratiei PSD-Firea.

“Cred in continuare ca abrambureala si lipsa de judecata sunt caracteristicile esentiale ale actiunilor administratiei PSD-Firea nu doar in ceea ce priveste transportul, ci in general in tot ceea ce este esential pentru Bucuresti: trafic, infrastructura, termoficare. Cred ca ceea ce face administratia PSD in Bucuresti si in cele sase sectoare este o spoiala, nu gandire administrativa, si un haos vesel, care va tine Bucurestiul blocat”, a mai spus el.

Liderul organizatiei PNL Bucuresti afirma ca, dupa decizia instantei, criticile vor fi mai dure si mai directe fata de ceea ce face “PSDragnea-Firea in administratia Capitalei”.

In luna decembrie 2017, Gabriela Firea a anuntat ca il va da in judecata pe Cristian Busoi, dupa ce acesta a criticat decizia primarului de a interzice Uber si Taxify.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Serviciul secret ucrainean anunta ca Rusia are o noua strategie, mai eficienta: „Noi nu avem arme iar ei actioneaza ca un corp unic, cu un plan clar”

Pozitia Ucrainei pe campul de lupta este mai precara decat oricand din primele zile ale…

33 de minute ago

Premierul pro-rus din Slovacia isi subordoneaza presa. Mii de persoane au protestat la Bratislava impotriva preluarii controlului televiziunii publice

Mii de slovaci s-au adunat joi in capitala Bratislava pentru a protesta impotriva unei revizuiri…

36 de minute ago

Inflatia din Turcia creste in ritm ametitor, a ajuns la aproape 70% in aprilie. S-au dublat preturile la restaurante

Inflatia din Turcia a accelerat la 69,8% pe an in luna aprilie, a anuntat vineri…

38 de minute ago