Firea, reactie nervoasa dupa ce Dragnea a lasat-o fara majoritate in Consiliul General: „Este un politician mic de tot”

news

Gabriela Firea nu a reusit sa obtina majoritate de voturi in Consiliul General al Capitalei pentru un proiect populist care i-ar fi adus beneficii electorale. O parte dintre consilierii PSD, alaturi de cei ai Opozitiei, au votat impotriva acordarii a 500 de lei/lunar parintilor care folosesc aceeasi masina pentru a-si duce copiii la scoala sau gradinita.

Proiectul avea nevoie de 28 de voturi pentru, insa a primit doar 27, asta pentru ca un consilier PSD a lipsit de la sedinta.

Proiectul presupunea ca Primaria Capitalei sa deconteze combustibilului folosit de cetateni pana la valoarea de 500 de lei lunar, daca mai multe persoane folosesc in comun un autoturism proprietate personala pentru deplasarea in aceeasi directie, catre Bucuresti.

Consilierul care a lipsit a actionat, cel mai probabil, la ordinul lui Liviu Dragnea. In sedinta, Firea s-a plans ca este hartuita de institutii controlate de PSD: „Aceste companii (municipale) sunt verificate chiar si de cate doua ori pe saptamana de Curtea de Conturi, de ANAF, sa nu-si faca nimeni griji ca se intampla ceva necurat”.

Ea a mai spus ca stie cine se afla in spatele celor care o saboteaza, facand aluzie la Liviu Dragnea.

„Eu va spun ca nu cedez niciunui santaj si va mai spun ceva: sa nu votati pentru niste politicieni, care au fost candva mari, dar acum sunt mici de tot”, a declarat Firea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: