Firea refuza sa mai vorbeasca cu CTP. Replica ucigatoare a lui CTP: „PSD este partidul vulgarului si obscenului”

politica

Cristian Tudor Popescu a reactionat acid dupa ce Gabriela Firea a refuzat sa intre in dialog, joi, la Europa FM, cu jurnalistul.

„Ce dialog marcat de deontologie si echidistanta jurnalista s-ar putea purta cu domnul Ppescu, glumiti”, s-a eschivat Firea cand Moise Guran a intrebat-o daca intra in dialog cu CTP.

Replica lui CTP a fost ucigatoare.

„Dialogul cu mine ar fi atat de deontologic cat este dansa. Atata vreme cat dansa respecta regulile de igiena ale dialogului, eu le respect. Numai ca dansa obisnuieste sa le calce in picioare. Eu nu fac parte dintre cei care sa-i raspunda civilizat si cu urbanitate la magariile pe care le produce doamna Firea constant in monoloagele pe care le practica. Dansa nu dialogheaza.

Doamna Firea a fost satisfacuta distribuind asa ceva (postarea Danei Budeanu referitoare la Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu). Este vulgaritatea ei funciara, o persoana profund vulgara, a dovedit-o in nenumarate situatii.

Pe mine ma ionfioara, nu stiu un singur pesedist, o femeie, este imposibil ca in poporul pesedist sa nu fie o femeie cu un copil bolnav de cancer. Niciun pesedist nu a intervenit sa isi exprime revolta fata de gestul doamnei Firea. Nu ma mira, PSD este partidul vulgarului si obscenului”, a declarat CTP.

Mai mult despre: ,

Comentarii: