Firea s-a enervat rau si a inceput sa toarne din casa. Pe cine a vrut Dragnea sa puna premier in locul lui Dancila

politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca, dupa schimbarea guvernului Tudose, Liviu Dragnea a vrut sa o propuna pe Carmen Dan pentru a prelua functia de premier, dar nu au fost de acord colegii din conducerea partidului, potrivit Mediafax.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a reprosat lui Liviu Dragnea ca nu a luat nici macar cuvantul in timpul CExN al PSD, cand i-a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, moment in care a afirmat ca prima optiune a liderului PSD pentru inlocuitorul lui Mihai Tudose la Palatul Victoria a fost Carmen Dan.

”Cand am vazut ca dl presedinte nici macar la nivel de principii nu ia cuvantul, nu neaparat in apararea mea, ca era evident ca intre mine si dna ministru recomandata de domnia sa sa fie ministru – si chiar initial era era propusa, dupa ce a cazut guvernul Tudose, ca dna ministru sa fie prim-ministru, dar nu au fost de acord colegii nostri. A fost prima pe lista, prima pe lista dlui Dragnea, ca dna ministru de Interne sa fie prim-ministru…”, a spus Gabriela Firea la Romania TV.

Membrii Consiliului Executiv PSD au respins, la vot, sambata, cererea Gabrielei Firea de a o schimba pe Carmen Dan de la conducerea ministerului de Interne, ca urmare a masurilor luate in 10 august.

Potrivit unor surse din PSD, un singur vot a fost pentru propunerea Gabrielei Firea.

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea i-a cerut, sambata, la sedinta CExN, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: