„Firea a zis sa se TAIE tot. Opriti nebunia!”. ZECI de copaci sunt macelariti si pe Kiseleff. In parcuri e masacru

news

La ordinul primarului Gabriela Firea, zeci de copaci de pe bulevardul Kiseleff sunt doborati la pamant. Arborii sunt tineri si sanatosi, conform martorilor care au realizat numeroase fotografii.

Dupa ce au intrat in parcurile IOR, Cismigiu si Herastrau, drujbele Gabrielei Firea macelaresc acum copacii de pe soseaua Kiseleff. Aceeasi sosea unde unde se organizau pana de curand evenimente sportive, interzise acum de Firea pentru ca „shtranguleaza” circulatia.

O tanara bucuresteanca, Andreea Sfarlea, a sesizat ca in ultimele zile au fost taiati nu mai putin de 32 de copaci de pe Kiseleff. Ea a incercat sa afle detalii de la autoritati, singurul raspuns pe care l-a primit fiind „Firea a zis sa se taie tot”.

„Ieri si azi au fost taiati 32 de arbori (in cea mai mare proportie tineri, cruzi, care nu reprezentau nici un pericol pentru populatie!) pe Bulevardul Kiseleff.

A fost macel, s-a taiat fara discernamant, ma indoiesc ca a fost vre-un expert care sa ghideze muncitorii. Au scos si majoritatea cioturilor din pamant, iar lemnul a fost procesat la fata locului, ca asa, nici nu poti sa verifici ce au taiat. Aceste fotografii arata tot ce a mai ramas.

Citeste si: ALARMA. Primarul Firea face MACEL in parcurile Capitalei. Copaci SECULARI sunt pusi la pamant

Primaria sectorului 1 nu stie nimic, imi recomanda sa fac o reclamatie (o sa o fac, si la ei si la municipiu!), ADP la primul telefon m-au expediat ca cica nu tine de ei ci de lacuri, la administratia lacurilor nimeni nu stie nimic si „se jura ca nu fura”, vorba cantecelului, dar ma asigura ca „sigur sigur tine de ADP”. Cand revin la ADP, si amenint ca dimineata o sa fiu pe Kiseleff cu televiziunea, incep sa fie mai receptivi si chiar ma asigura ca o sa verifice, sa revin mai tarziu (am sa revin si mai tarziu!).

Citeste si: Masacrul continua. Primarul Firea a bagat DRUJBELE si in Parcul Herastrau, copaci sanatosi sunt macelariti

UPDATE: nici ADP nu ii taie, mi-au sugerat sa sun la primarie (la cea de sector mai intai, dar „sigur (sunt de la) primaria mare” ‪#‎decenuatiiesitlavotma‬ ?!?!

Ce stie toata lumea cu care am vorbit?! Ca „doamna FIREA a zis sa se taie tot”! „, a scris Andreea Sfarlea pe Facebook.

copac copac2 copac3 copac4 copac5 copac6 copac7 copac8 copac9 copac10

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: