Firea sare calul. PSD Bucuresti difuzeaza un filmulet in care Iohannis este infatisat in chip de Hitler: „Berlinu’ si Bruxellu’ il vor pe Ciolos inapoi”

politica

PSD Bucuresti a distribuit vineri pe pagina sa de Facebook o parodie cu celebra secventa din filmul „Prabusirea”, in care Iohannis este prezentat in chip de Hitler, nervos ca este „infrant” desi a dat toata puterea procurorilor „acoperiti”. PSD Bucuresti este condus de Gabriela Firea.

„Protestul #rezist a esuat, mai sunt in strada cativa nerozi”, este titrat pe ecran, in timp ce pe fundal se aude „Thundesrtuck” a celor de la AC/DC, scrie hotnews.ro.

„V-am tot spus, vorbiti cu Soros sa le mai dea bani. Fara ajutorul lui Soros suntem terminati”, le spune Hitler/Iohannis „procurorilor acoperiti” care au ramas in camera, inainte de a se plange ca „Nici Codruta nu mai rezista mult. Curtea Constitutionala pe buna dreptate m-a obligat sa o demit”.

„Berlinu’ si Bruxellu’ il vor pe Ciolos inapoi. In curand ma vad cu Merkel Ce sai spun? Ca AM INFRANT?”, mai scrie pe ecran.

Clipul este distribuit cu tagurile #insist, #stopabuzurilor, #dreptatepanalacapat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: