Firea se crede in continuare prezentatoare la Antena 3: „Fiul bucataresei de la Guvernul Romaniei este suspect de coronavirus”

politica

Primarul Gabriela Firea a anuntat, luni, ca fiul bucataresei de la Guvernul Romaniei este suspect de infectie cu noul coronavirus. Ea a precizat ca femeia facea mancare pentru toti angajatii Guvernului, inclusiv demnitari.

„Este suspect baiatul unei doamne bucatarese de la Guvernul Romaniei. Va dati seama ce impact. Pentru ca doamna bucatareasa a fost in bucatarie, nu cred ca a avut mijloace de protectie decat cele normale, nu ceva special si a pregatit mancarea pentru angajatii Guvernului si pentru demnitari. Nu cred ca trebuie sa le dam crezare celor care spun sa fim foarte relaxati si foarte linistiti. Nu trebuie sa ne panicam, nu trebuie sa cream psihoze nu trebuie sa fim fatalisti, dar sub nicio forma nu cred ca este de condamnat faptul ca vrem sa luam masuri”, a spus Gabriela Firea intr-o conferinta de presa.

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in sediul Guvernului are loc o „ancheta epidemiologica”.

„In contextul anchetei epidemiologice care este desfasurata in acest moment in legatura cu femeia de 42 de ani din Bucuresti, confirmata cu coronavirus (COVID-19) in cursul zilei de 8 martie, sunt desfasurate verificari cu privire la posibili contacti ai persoanei din randul personalului care desfasoara activitati in cladirea Guvernului Romaniei.

Facem precizarea ca s-au luat masuri preventive in acest caz, fiind limitat orice contact cu terte parti pe care l-ar fi putut avea doua dintre persoanele despre care s-ar putea considera ca au contact cu femeia de 42 de ani, solicitandu-li-se sa ramana la domiciliu impreuna cu familia”, se arata intr-un comunicat de presa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: