Firea se dezice si de Antena 3: „Eu vin din societatea civila”

politica

Candidatul PSD pentru primaria Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca inainte de a intra in politica a activat in „societatea civila”. Firea a fost manager in trustul de presa al condamnatului Dan Voiculescu si a avut emisiuni la postul Antena 3.

Dupa ce s-a dezis de Victor Ponta, sustinand ca fostul premier a pus-o sa il atace murdar pe Klaus Iohannis, acum Gabriela Firea se dezice si de activitatile din trustul lui Dan Voiculescu, sustinand ca ea provine din societatea civila. Afirmatia a fost facuta intr-un interviu acordat psnews.ro, intrebata fiind despre o posibila colaborare cu Nicusor Dan.

„Eu insami vin din societatea civila. De mine nu se pot lega fapte si actiuni pe care le-au facut unii politicieni sau si le-au asumat, chiar daca nu le-au facut personal. Tot parcursul profesional al domnului Nicusor Dan imi arata ca este interesat de Bucuresti, de aproape 10 ani de zile sesizeaza foarte multe nereguli, unele nu au fost confirmate, dar altele cu siguranta au fost confirmate de realitate si cred ca este nevoie de astfel de oameni; fie care sunt acum angrenati politic, fie care au venit acum in aceasta campanie din societatea civila, cum este domnul Dan care si-a transformat fundatia intr-un partid si mi se pare un lucru firesc, sa incerci sa intri si in structura parlamentara printr-o formatiune politica si de asemenea intr-un Consiliu General ca si formatiune politica. Subliniez ca oferta ramane deschisa si inteleg faptul ca nu putea sa ofere un raspuns in timpul campaniei pentru ca demobiliza si staff-ul si alegatorii”, a declarat Gabriela Firea.

Citeste si: Firea se dezice de Ponta, spune ca el pus-o sa il ATACE murdar pe Iohannis in campanie – VIDEO

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: