Firea se hlizeste in timp ce badaranul Badulescu lanseaza un potop de „marlanii” la adresa Opozitiei

politica

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a provocat din nou scandal in sedinta Consiliul General sub privirile incantate ale Gabrielei Firea.

„Ai spus trei prostii cat tine de mari”, a zbierat Badulescu, gesticuland, la adresa unui consilier al Opozitiei. In acest timp, Gabriela Firea zambea la prezidiu.

„Firea a pus in scena mai multe scandaluri succesive azi in sedinta CGMB. Permanent viceprimarul Badulescu a provocat si a jignit opozitia, in cel mai marlanesc mod cu putinta.

Au venit cu vreo 3 randuri de pancarte si au provocat scandal dupa scandal, caracterul deliberativ al sedintelor Consiliului find efectiv calcat in picioare!”, a relatat consilierul PNL Ciprian Ciucu.

Cauza scandalului a fost falimentul RADET, consilierii Opozitiei acuzand ca Gabriela Firea nu a facut nimic pentru a limita consecintele. Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat ca a depus o sesizare la CSM cu privire la declaratiile ministrului Economiei, Virgil Popescu, care a precizat, inainte de declararea falimentului RADET, ca aceasta sentinta este posibila din partea instantei.

„Am sesizat Consiliul Superior al Magistraturii cu incalcarea articolului 395 si 396 din Codul de procedura civila si am cerut tragerea la raspundere a ministrul Economiei, pentru urmatoarele motive: dupa incheierea dezbaterilor, completul de judecata delibereaza in secret asupra hotararii ce urmeaza sa se pronunte. Atitudinea si modul in care a declarat ministrul o sentinta pe care o cunostea va trebui sa fie cercetata. (…) Asa scrie in codul de procedura civila. Clar si pentru toata lumea: ‘In secret’”, a declarat, joi, Aurelian Badulescu, conform Mediafax.

Mai mult despre: ,

Comentarii: