politica

Firea se intoarce la Bacau? PSD Bacau vrea ca „bacauanca Firea” sa deschida lista de candidati pentru Parlament

Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, a anuntat miercuri ca isi doreste ca „bacauanca Gabriela Firea” sa deschisa lista de candidati a PSD Bacau. 

„Astazi, alaturi de colegii mei din conducerea PSD Bacau, vom avea o prima runda de discutii privitoare la cum va arata lista de candidati la alegerile parlamentare.

(…) As fi onorat, in calitate de presedinte al PSD Bacau, ca echipa de parlamentari ai organizatiei judetene, la apropiatele alegeri generale, sa fie deschisa de bacauanca Gabriela Firea!

Doamna Firea ne-a sprijinit in campania pentru alegerile locale si am convingerea ca o parte importanta din victoria noastra, impotriva dreptei unite, i se datoreaza cu prisosinta, cu atat mai mult cu cat in judetul Bacau, caz singular intre judetele din tara, PSD a fost – cu adevarat – singur impotriva tuturor.

Sprijinul ferm si prompt primit din partea Gabrielei Firea ne onoreaza ca organizatie si este o dovada in plus ca bacauanii sunt intotdeauna uniti, indiferent de distantele care ii separa.

Cu atat mai firesc, mi se pare, ca lista PSD Bacau pentru alegerile parlamentare sa fie deschisa de o bacauanca ce nu a intarziat sa ne dea o mana de ajutor atunci cand aceasta i-a fost ceruta”, a anuntat Benea.

Ciolacu a anuntat, luni, ca Gabriela Firea va fi prima pe lista de candidati a PSD Bucuresti pentru Senat. „Da, locul 1 la Senat pe Bucuresti – doamna Gabriela Firea”, a declarat Marcel Ciolacu.

Si Firea a spus ca isi doreste sa fie „primarul general al bucurestenilor in Parlament”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

6 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

6 ore ago

Spania isi recheama permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei reactioneaza: „Tampeniile unui socialist arogant”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

6 ore ago

Israelul da inapoi in privinta confiscarii echipamentul de transmisiune live ale Associated Press

Autoritatile israeliene au confiscat marti o camera si echipamentul de transmisiune video ale Associated Press,…

6 ore ago

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

6 ore ago