Firea se pregateste de alegerile prezidentiale. Atac la adresa lui Iohannis din fata Parchetului General: „Nu mi se pare normal”

politica

Gabriela Firea, l-a criticat, marti, in fata Parchetului General, pe presedintele Klaus Iohannis, precizand ca acesta ar trebui sa fie mai preocupat de binele tarii, si mai putin de bugetul sau de protocol si de campania electorala in care deja se afla.

„Probabil ca au fost motive suficiente pentru aceasta decizie (de a suspenda sedinta CSAT- n.r.), eu vreau sa spun urmatorul lucru: Domnul presedinte cred ca ar trebui sa-si consume mult mai multa energie pentru binele acestei tari, si nu sa fie deja in campanie electorala. Nu mi se pare normal ca un presedinte de tara sa fie foarte preocupat de bugetul sau de protocol, dar sa nu fie deloc ingrijorat de lipsa de sange, de marile probleme din tara, de situatia in care se afla foarte multi romani. Cred ca, dincolo de motivele tehnice care vor fi explicate cu privire la sedinta de astazi”, a declarat Gabriela Firea.

Edilul a precizat ca atata timp cat Klaus Iohannis „aparea si disparea”, altii munceau si au fost urecheati degeaba.

„Mi-as fi dorit, daca tot nu a fost sa fie un coleg de-al nostru presedinte, cel care a fost ales de romani sa se implice mult mai mult in problematica tarii si in suferintele romanilor, si nu sa dispara si cand apare sa faca declaratii in care sa certe pe unul si pe altul, care, in timp ce domnia sa nu era la serviciu, munceau, dar pe urma au fost luati si urecheati diversi, inclusiv pe mine. A iesit de cateva ori, spun eu neprincipial si necolegial pentru ca a fost primar si stie care a fost viata unui primar. Este neplacut sa vezi ca practic isi consuma atat de multa energie in astfel de dezbateri nu atat de importante pentru romani”, a completat Gabriela Firea.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca sedinta CSAT a fost suspendata si asteapta ca Guvernul sa vina cu un nou proiect de rectificare, dupa ce membrii Consiliului Suprem nu au cazut la un acord pentru a emite avizul necesar pe proiectul de rectificare.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: