Firea se pregateste sa renunte la candidatura. Astazi a „lesinat” la birou, a venit ambulanta

politica

Mai multe publicatii apropiate de PSD au anuntat, joi, ca Gabriela Firea a avut nevoie de ingrijiri medicale si ca a fost dusa cu ambulanta la spital. Sondajele arata un avans considerabil al lui Nicusor Dan in cursa pentru primarie.

O ambulanta a ajuns joi la sediul Primariei Capitalei, iar medicii au urcat la etajul 1, unde Gabriela Firea are biroul. Edilul a primit ingrijiri medicale, iar ulterior a ajuns la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti.

„Primarul Capitalei nu a mers cu salvarea la spital. La scurt timp dupa ce ar fi primit ingrijiri in propriul birou, Gabriela Firea a iesit din cladirea Primariei Generale, a urcat grabita in masina si a plecat spre spital. Aceleasi surse ne-au mai precizat ca primarul Capitalei a oprit masina la o farmacie, de unde soferul i-a adus medicamente”, anunta cancan.ro.

Surse citate de Romania TV au precizat ca in cazul Gabrielei Firea a fost vorba despre o lipotimie. Edilului i s-ar fi facut rau din cauza caldurii si a programului incarcat care nu i-a permis sa se alimenteze corespunzator. Medicii i-au pus o perfuzie si dupa ce si-a revenit, Gabriela Firea a plecat de la spital.

Joi a aparut un sondaj Inscop in care Gabriela Firea se afla cu aproape 9% in spatele lui Nicusor Dan, fiind cotata cu 45,6% in timp ce candidatul PNL USR are 54,4%.

Marti, Violeta Alexandru a dat publicitatii un formular de sondaj comandat de PSD in care sunt testati si alti candidati PSD pentru Primaria Bucuresti. Ciolacu a declarat ca este o „minciuna”.

Pierderea alegerilor pentru Primaria Capitalei ii va reduce drastic sansele Gabrielei Firea de a prelua conducerea PSD si de a deveni candidata la Presedintia Romaniei in 2024. Cel mai probabil acum isi pregateste retragerea din cursa pe motiv de „probleme de sanatate”.

Mai mult despre:


Comentarii: