Firea se spala pe maini de cea mai importanta promisiune: „Revolutia in trafic a promis-o in primul rand domnul Dragnea”

news

Gabriela Firea a declarat, luni seara, la Digi 24, ca celebra promisiune din campania electorala privind „revolutia in trafic” ii apartine de fapt lui Liviu Dragnea.

„Revolutia in trafic a promis-o in primul rand domnul Dragnea, si apoi Gabriela Firea. Programul pentru Bucuresti a fost realizat de specialistii partidului, am mers la dl Dragnea l-am validat in Biroul permanent, iar acum eu sunt pusa in situatia ca singura sa fiu blocata. Domnul Dragnea a spus ca este de acord ca i Bucuresti sa se rezolve traficul sufocant, insa a blocat programul pentru centura ocolitoare. Nicio secunda nu s-a pus problema ca nu se poate transfera centura de la Guvern la Primarie”, a declarat Firea la Digi24.

„Am avut discutii cu mai multe persoane de la Guvern care mi-au spus de fiecare data ca trebuie sa iau masuri pentru ca Dragnea zicea in sedinte ca trebuie sa se rezolve problema traficului infernal din Bucuresti. I-am spus ca am echipe profesioniste, m-am angajat ca voi fi zilnic pe santier, pentru ca este primordial pentru Bucuresti. La fiecare discutie plecam bucuroasa, simteam ca prind aripi, simteam ca ne indreptam spre un succes. Pe urma mergeam la minister si se mai gasea un motiv, ca se pierd fonduri europene. Vorbesc de o atitudine generala, nu s-a depus nicio cerere de finantare, deci nu aveau ce fonduri sa se piarda. A urmat gogorita ca nu putem detine proprietati pe raza unei alte unitati, o alta minciuna. Ajung la concluzia ca dl Dragnea isi incalca cuvantul dat bucurestenilor ca vom face revolutie in trafic”, a mai spus Firea.

Ce spunea Firea in campania electorala:

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: