Firea si-a facut aparitia furioasa la sediul PSD: „Sotul meu l-a sunat pe domnul Orban! Vreau sa vad caracatita”

actualitate

Gabriela Firea si-a facut aparitia, marti dimineata, la sediul central al PSD, unde a continuat sa imprastie acuzatii la adresa lui Nicusor Dan si a echipei sale.

„Eu am 38%, iar PSD are 33% la CGMB. Cred ca am contribuit si eu, pentru ca sunt prima pe lista Consiliului General. Campania negativa din online si total mincinoasa ne-a afectat. Eu am facut campanie pozitiva in online”, a sustinut Firea, intrebata despre scorul alegerilor.

Ea s-a plans din nou ca a fost „demolata”.

„Vreau sa vad ‘caracatita’, cand va ajunge domnul Dan si va chema ‘caracatita’ la sedinta. Nu exista nici o caracatita! Cand sotul meu l-a sunat pe domnul Orban, si l-a intrebat de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, domnul Orban a spus: Mai, Florine, dar erau declaratii politice. OK, daca in cadrul unor declaratii poti sa demolezi un om si poti sa spui numai minciuni, atunci aceasta politica este murdara”, a spus Firea foarte nervoasa.

Intrebata daca Ciolacu s-a referit si la ea, cand a vorbit despre lideri „anchilozati in functii” care au fost schimbati de romani, Firea a negat.

„Acum sunt veche si anchilozata? Mi s-a dat peste nas de alti membri ai partidului ca sunt prea noua. Cioalcu nu se referea la mine”, a spus Firea.

 

Mai mult despre:

Comentarii: