Firea si-a gasit o ALIATA de „nadejde” in conflictul cu Basescu: Alina Petre. Declaratii razboinice ale fostei nurori a lui Magureanu

politica

Alina Petre, fosta Magureanu, a anuntat ca Traian Basescu a dat-o in judecata si ca ii cere daune de 100.000 de lei. Intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, aceasta a declarat ca nu ii este frica de noul proces si ca Traian Basescu, daca a fost presedinte al tarii, asta nu inseamna ca-si poate permite sa jigneasca lumea si „sa faca circ la televizor”. „Nu inseamna isi poate permite sa ma jigneasca pe mine cum a jignit-o pe doamna Firea”, a spus Petre.

”Tocmai am dus dosarul la avocatul meu. Banuiesc ca aceasta reactie vine in urma procesului intentat de mine pentru calomnie, care nu stiu daca a ajuns pe masa judecatorilor, in care i-am cerut daune morale de un RON.

Pe foaie scrie ca l-am calomniat public, ca am facut in denunturile mele referiri la el, dar nu eu am facut referirile, ci domnul Ghiulbenghian. Fiecare e liber sa faca ce vrea si sa actioneze in judecata pe cine vrea. Ne vedem la Tribunal si asta e”, a sustinut Petre pentru B1 TV.

Acesta a mai spus ca si-a angajat un avocat nou pentru acest dosar si a precizat ca putini sunt avocatiii dispusi sa reprezinte in dosare cu nume importante: ”Eu mi-am angajat un avocat nou pentru ca sunt putini care vor sa ma reprezite in dosare cu nume din acestea sonore. E cumva normal, ca acesti oameni au influenta…”

Intrebata daca ii este frica, aceasta a intrebat: ”Nu mi-e frica, de ce sa-mi fie frica? Domnul Basescu a fost presedinte si acum e cetatean ca oricare altul. Daca a fost presedinte asta nu inseamna isi poate permite sa ma jigneasca pe mine cum a jignit-o pe doamna Firea si l-a dat in judecata. Nu este normal ca, daca ai fost presedinte, sa poti sa jignesti pe toata lumea si sa faci tam-tam cand vrei tu si circ pe la televizor pe baza unor nume sonore. Acum sunt un nume sonor fara voia mea”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: