Firea si-a sapat singura groapa. Andrei Caramitru: „De-abia astept sa ma intalnesc cu Dna Pandele in instanta. Discutam aplicat despre mafia voastra. Hai!”

politica

Andrei Caramitru anunta ca abia asteapta sa se intalneasca cu Gabriela Firea in instanta pentru a discuta „aplicat despre mafia voastra”. Firea a anuntat, miercuri, ca il da in judecata pe Caramitru.

„Minunat. De-abia astept sa ma intalnesc cu Dna Pandele in instanta. Madam mai nou – din disperare ca nu a facut nimic, da in judecata pe oricine o critica. Crede ca ma sperie – din contra. De-abia astept sa pun la dispozitia instantei toate documentele si analizele pe piata de taximetrie! Si public – ca sa stie lumea, madam! Haide doamna Pandele in instanta daca ai curaj !!!! Discutam aplicat despre mafia voastra. Hai!”, a scris Caramitru pe Facebook.

Primarul Gabriela Firea a anuntat ca il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat in spatiul public, in legatura cu o presupusa implicare a edilului in interzicerea platformelor de ride-sharing si favorizarea „mafiei taxiurilor din Voluntari”, anunta PMB.

„Dincolo de limbajul suburban folosit de domnul Caramitru, care insa este in deplina consonanta cu modul de actiune politica a reprezentantilor USR (Ura Sufoca Romania), sunt revoltata de lejeritatea cu care sunt colportate informatii total false referitoare la mine si la sotul meu. Nu am interzis Uber si nicio alta platforma, nu intentionez sa fac acest lucru si, oricum, reglementarea acestei activitati este apanajul Guvernului, care de altfel a si anuntat ca lucreaza la elaborarea unui act normativ in acest sens”, transmite primarul general al Capitalei, intr-un comunicat de presa.

Gabriela Firea precizeaza ca nici ea si nici sotul ei nu sunt implicati in niciun fel de activitati comerciale in general, prin urmare nici de transport de persoane.

„Este exclus sa avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma interzicerii sau reglementarii aplicatiilor de tip uber. Prin urmare, atat eu cat si sotul meu am decis sa il actionam in judecata pe numitul Andrei Caramitru, intrucat calea legala este singura prin care putem impiedica raspandirea unor astfel de calomnii”, completeaza Gabriela Firea.

Andrei Caramitru, membru USR, a scris, miercuri, pe Facebook, referitor la modificarile din legea taximetriei care intra in vigoare de joi, ca a castigat mafia taxiurilor din Voluntari a lui Florentin Pandele.

„Castiga mafia taxiurilor din Voluntari a lui Pandele. Sictir lui, sictir lui Firea cu tot cu firul ei din colon, si sictir si PSD-ului. Asa se intampla cand nu votam, da? Nu ne intereseaza politica? Toti sunt la fel? Veniti fratilor pe 26 Mai la vot! Sa ii pulverizam o data pentru totdeauna”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: