Firea si-a atins scopul: „O sa alegem iar PSD-ul acum. Pai cine trimite-n excursie decat PSD-ul?”. Ce spun pensionarii care vor in Grecia pe banii primariei

news

Sute de pensionari s-au inghesuit, joi, pentru a prinde un loc pentru excursia gratuita in Grecia pe care o ofera Gabriela Firea din banii publici. Ei au stiut foarte bine cui trebuie sa-i multumeasca pentru acest cadou.

„O sa-i alegem iar acum. O sa alegem iar PSD-ul acum. Pai cine trimite-n excursie decat PSD-ul?”, a declarat un pensionar pentru Digi24.

Jurnalistii de la Recorder au surprins si ei momentele in care pensionarii se luptau sa prinda un loc pe listele municipalitatii. Ei au fost tinuti in soare si tratati cu dispret de catre sefa Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, Alexandra Dobre. Imbracata foarte elegant, aceasta s-a rastit la pensionari sa nu se mai „buluceasca”.

Dobre, fosta consiliera a lui Gabrile Oprea, este una dintre apropiatele Gabrielei Firea.

Firma care a castigat contractul pentru organizarea excursiilor este TRAMP TRAVEL INTERNATIONAL S.R.L, iar valoarea estimata este de 1,75 milioane lei fara TVA.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: