Firea si Pandele incalca regulile anti-Covid in prima zi de scoala. Niciun parinte nu a avut voie sa intre in sala de clasa, insa Firea si Pandele au putut

politica

Gabriela Firea si Florentin Pandele s-au pozat cu copiii lor intr-o sala de casa in conditiile in care accesul partintilor este interzis in salile de clasa, ca masura de protectie impotriva infectarii cu Covid-19.

Firea si Pandele au intrat in sala de clasa a copiilor lor pentru a-si face fotografii. Imaginea a fost ulterior eliminata de pe Facebook.

Conform Ordinului publicat de Ministerul Sanatatii, parintii nu au acces in curtea unitatii de invatamant si nu vor insoti copiii in cladirea acesteia, cu exceptia cazurilor speciale, pentru care exista aprobarea conducerii scolii.

Iata de exemplu ce a anuntat Scoala Gimnaziala nr.1 Bistrita.

”Accesul parintilor in unitatea de invatamant este interzis, stim …dureros pentru prima zi de scoala, dar va promitem ca noi o sa fim la scoala parintii lor ! Va dorim multa sanatate, optimism, rabdare si incredere ca totul o sa fie bine. Suntem GENE 1, impreuna o sa trecem cu bine si peste asta!”, a scris pe Facebook Scoala Gimnaziala nr. 1 Bistrita.

Mai mult despre: ,

Comentarii: