Firea si Toader n-au fost la nunta lui Dragnea Jr. Motivul primarului ar fi legat de violentele din 10 august

politica

In jur de 700 de invitati la nunta fiului sefului PSD Liviu Dragnea. Greu de crezut ca la acest numar au existat si „mari absenti”, dar, totusi, adevarat.

Unul dintre ei este ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Cel care a dezvaluit ca nu a participat la eveniment a fost chiar Toader, intr-o conversatie virtuala cu un internaut.

Cetateanul a comentat la anuntul ministrului ca abia maine isi va exprima pozitia fata de toate faptele prezentate cu documente de procurorul general Augustin Lazar, sugerand ca intarzie pentru ca inca se reface. „Spre informarea dvs, ieri nu am fost la nicio nunta!”, i-a raspuns Toader.

La Gabriela Firea, insa, lucrurile devin interesante. Desi aceasta i-a cununat pe Dragnea Jr si aleasa sa, la sediul Primariei Capitalei, se pare ca nu a vrut sa mearga si la petrecere. Jurnalistii de la Adevarul.ro spun ca motivul ar fi ca e suparata ca liderii PSD o „arunca in gura lupilor” pe prietena ei, Speranta Cliseru, pentru violentele Jandarmeriei de la protestul din 10 august.

Speranta Cliseru a fost consilierul Gabrielei Firea inainte sa fie numita prefect. Incoltita de jurnalisti, luni, ea a recunoscut ca a semnat ordinul de evacuare a Pietei dupa miezul noptii, asta desi jandarmii intervenisera in forta inca de la 11 noaptea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: