Firea sustine ca „si alegerile parlamentare vor fi fraudate”: „PSD are un procent mare de incredere in randul populatiei”

politica

Gabriela Firea a anuntat, duminica seara, ca Guvernul PNL intentioneaza sa fraudeze „si” alegerile parlamentare. Firea a sustinut in mod repetat ca a pierdut alegerile pentru ca a fost „furata”.

„Teama mea este ca daca nu se iau masuri ferme si in special am inteles ca va exista si o initiativa parlamentara in sensul unei discutii oficiale cu institutiile care organizeaza alegerile, sunt convinsa ca se pregatesc sa fraudeze si alegerile parlamentare.

Cum alfel cum va explicati faptul ca desi in acest moment familia social-democrata are un procent mare de incredere in randul populatiei din Romania, totusi ei exclud votul romanilor si se gandesc deja la o posibila guvernare doar cu entitatile politice din zona de dreapta.

Daca ati observat, in aceste zile isi disputa premierul, care este mai destept, care este mai frumos, dar premier care sa provina ori de la PNL, ori de la USR. Daca va castiga PSD alegerile, cum sa dea PNL-ul sau USR-ul premierul. Unde e democratia”, a declarat Gabriela Firea la Romania TV.

Firea a mai spus ca Ciolacu, Grindeanu sau Dincu ar putea sa fie propunerile PSD de premier.

„Nu vreau sa iau eu lucrurile inainte si sa fac propria mea previziune pentru premier, dar pe logica politica daca va fi un Guvern eminamente politic si care va cuprinde bineinteles si specialisti, este clar ca presedintele partidului trebuie sa preia aceasta mare responsabilitate. Daca domnul Ciolacu va ramane presedintele Camerei Deputatilor, este alegerea domniei sale, si atunci va trebui sa desemneze probabil dintre celalalt coleg al nostru din conducere, prim-vicepresedintele partidului, Sorin Grindeanu, colegul meu sau presedintele Consiliul National, domnul profesor Dincu. Doar in situatia in care colegii mei din tara impreuna cu noi vom decide ca vom face o propunere de specialist nembru de partid sau membru fara functie politica, atunci s-ar incadra probabil un specialist in domeniul economic la care eu tin foarte mult si il apreciez cum este domnul Cristian Socol”, a mai afirmat Firea.

Intrebata daca nu ar putea fi propunere pentru functia de premier, Firea a raspuns: „Nu se pune problema”.

Mai mult despre:

Comentarii: