Firea, un nou atac inainte de intalnirea cu Dragnea. Ii acuza de „lasitate” pe pucistii care s-au speriat de seful PSD

politica

Gabriela Firea l-a acuzat de „lasitate”, marti, iniante de sedinta BPN al PSD, pe un „coleg presedinte de organizatie” care a semnat alaturi de ea scrisoarea in care se solicita demisia sefului PSD, insa apoi acesta s-a sucit. Firea nu l-a nominalizat, insa cel mai probabil este vorba despre Felix Stroe, presedintele PSD Constanta.

Firea a declarat ca i-a reprosat „colegului” faputul ca a cedat, insa acesta i-a replicat ca a semnat scrisoarea pentru ca dorea convocarea CEX-ului.

„Mi s-a parut atat de lipsit de respect, o lasitate atat de mare. Sa spui ca ai semnat pentru convocarea CEX-ului, cand titul pe acel document era foarte clar, se cerea demiterea domnului Dragnea. Inseamna ca avem o alta problema, citim si nu stim ce citim sau semnam si nu stim ce semnam”, a spus Furea, ironic.

Ea a declarat apoi ca Dragnea nu are motive sa o excluda din partid.

„Am citit statutul din scoarta in scoarta. Nu am gasit niciun articol ca un membru PSD poate fi exclus din partid daca ii sustine pe cetateni. Daca imi gasiti o singura fraza referitoare la PSD imi dau singura demisia. Eu am facut referire doar la stilul de conducere al domnului Dragnea”, a mai spus Firea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: