news

Fiul deputatului Iulian Bulai a ajuns de urgenta la spital. El a inghitit accidental, la scoala, dopul unei sticle de plastic

Fiul deputatului USR Iulian Bulai a ajuns la Spitalul de Urgenta Marie Curie dupa ce a inghitit dopul unei sticle de plastic, au declarat surse pentru aktual24.ro.

Copilul, in varsta de 8 ani,  este elev in clasa a doua la Scoala Primara “Big Smile” din Sectorul 4. Joi, servicii de urgenta au fost alertate la 112 ca elevul a inghitit dopul al unei sticle de plastic in care se afla apa, in timp ce se afla in incinta unitatii de invatamant.

La scurt timp a reusit sa-l scoata, insa elevul se afla in stare soc, motiv pentru care au fost dirijate un echipaj SMURD si un echipaj din cadrul Sectiei 14 Politie, precizeaza sursele.

Copilul a inghitit siliconul dintre capac si sticla, au adaugat surse medicale. El este acum la Spitalul de Urgenta Marie Curie.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Roberta Metsola ii incurajeaza pe protestatarii din Georgia: „Tbilisi, va auzim! Va vedem! Georgienii de pe strazi viseaza la Europa”

Presedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a transmis marti un mesaj de incurajare catre miile de…

2 ore ago

A doua invazie a Rusiei este mult mai rea decat cea din februarie 2022. Marturii ale refugiatilor din regiunea Harkov – Video

Noua ofensiva rusa in regiunea ucraineana Harkov a fortat peste 6.000 de persoane sa evacueze…

2 ore ago

Peste 300 de securisti si turnatori au certificate de revolutionar. Lista cu numele acestora

Peste 300 de securisti sau de colaboratori ai Securitatii, declarati definitiv de instante, beneficiaza de…

2 ore ago

10 ani fara carnet pentru soferii care sunt prinsi bauti sau drogati la volan. Legea a fost adoptata, merge la promulgare la presedintele Romaniei

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege referitor la prevenirea si combaterea…

3 ore ago