Fiul lui Carmen Dan, batut intr-o discoteca de manele de langa Videle. A facut pe smecherul pentru ca e „baiatul lui Carmen Dan”

politica

Darius Dan, fiul ministrului Carmen Dan, a fost batut, luna trecuta, intr-o discoteca de manele din Butesti, o localitate aflata la kilometri de orasul Videle. Darius Dan s-a comportat arogant in discoteca, fapt care a atras supararea manelistilor.

“E o discoteca pe care Darius o frecventeaza. El a vrut sa schimbe muzica la DJ, ca nu i-a placut muzica. In discoteca respectiva, iubitorii de manele fac cel mai mare consum. DJ-ul stia cine este el, ca e baiatul lui Carmen Dan si restul clientilor au fost revoltati. Evident, clientii nu stiau cine e Darius. Si unul dintre ei s-a enervat si s-a dus si l-a compostat direct, n-a mai stat la discutii.

Patronii stiau cine este, l-au luat pe Darius, l-au ascuns in bucatarie, apoi au spus gastii de clienti deranjati de Darius ca el e fiul ministrului de Interne. S-au panicat cand au auzit. La vreo doua ore a venit politia de la Videle, apoi cea de la Alexandria, care a luat probele de pe camere. Dupa care am auzit ca a cazut Darius la intelegere cu ei sa le dea 3000 de euro, ca sa-si retraga plangerea. Ce am mai observat in noaptea aia a fost ca in zona apoi au patrulat continuu vreo trei masini de politie prin zona”, a relatat un martor ocular pentru Liber in Teleorman.

Patronii discotecii s-au speriat cand jurnalistii au cerut detalii.

“Cine v-a dat detaliile? Vreau sa imi spuneti cine v-a dat detaliile, ca e problema mea. Nu vreau sa va dau niciun detaliu, pentru ca e o ancheta a politiei. Am fost acolo, am vazut personal ce s-a intamplat, nu-mi este frica, dar nu vreau sa va spun. Mi s-a spus sa nu dau niciun detaliu.”

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Teleorman, Teodora Dragole, a confirmat ca exista o ancheta in desfasurare pe tema unui episod violent petrecut in localitatea mentionata, o ancheta care se deruleaza sub supravegherea procurorului de caz.

Politia sustine, insa, ca Darius a facut plangerea abia a doua zi la Politia Rurala Poeni, lucru care nu se suprapune peste declaratiile martorilor oculari, care sustin ca la fata locului a avut loc o intreaga desfasurare de forte ale autoritatilor statului, pentru a elucida misterul pumnului primit de fiul ministrului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: