Fiul lui Dragnea, nas mare la nunta anului in Teleorman. Invitati de onoare au fost manelistii Adrian Minune, Nicu Paleru si Dan Bursuc

news

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, a fost sambata nas mare la nunta unuia dintre fratii Condrea, mari afaceristi in Teleorman. La nunta au cantat manelisti celebri precum Adrian Minune, Nicu Paleru, Dan Bursuc si altii.

Liber in Teleroman scrie ca nunta a avut peste o mie de invitati. „Prietenia dintre fiul lui Dragnea si fratii Codrea este una de notorietate, fratii Codrea fiind remarcati si in fotografiile de nunta ale lui Valentin Dragnea. Evenimentul, anuntat ca unul extraordinar pentru Turnu Magurele, va aduce laolalta foarte multe persoane, din categorii sociale diferite. Intelegem ca nunta e fara dar si ca au fost invitati aproape toti oamenii din oras. Unul dintre invitati ne-a povestit ca la nunta au primit invitatie pana si paznicii din Turnu Magurele”, scrie publicatia din Teleorman.

La nunta au canta o multime de manelisti celebri.

Fratii Codrea fac parte din elita financiara a judetului Teleorman, cei doi oameni de afaceri fiind cunoscuti pentru faptul ca ar avea foarte multi bani, lucru care le permite sa intretina afaceri de succes la nivel judetean si chiar international. Cei doi activeaza in domeniul imobiliarelor, dar trimit mii de oameni la munca in strainatate in fiecare an. Gurile rele din Turnu Magurele spun ca fratii Codrea ar fi facut si ceva puscarie prin Spania, pentru evaziune fiscala.

Mai mult despre: ,

Comentarii: