Fiul lui Gabriel Oprea iese la atac: „Vor sa-i OMOARE pe tatal si pe mama mea. Sunt oameni care ne vor raul”

politica

Gabriel Oprea jr, fiul fostului vicepremier, se plange pe Facebook ca nu mai suporta sa vada cum „niste oameni calca pe cadavrul lui Bogdan Gigina” si profita de sentimentele unor persoane pentru a-i distruge parintii. 

„Sa ajunga mama la spital din cauza unor oameni care ne vor raul… Nu imi place si nu am sa vorbesc niciodata in locul tatalui meu meu… dar nu mai suport sa-mi vad parintii suparati, pe mama plangand in fiecare zi, rugandu-se in fiecare zi pentru toate durerile si relele care ni se intampla… nu sunt in stare si nu am experienta necesara sa comentez niciun caz… Dar nu pot sa-i omoare pe tatal meu si pe mama mea din cauza unor nedreptati care se intampla…

Ma rog in fiecare zi pentru Bogdan, impreuna cu mama mea si tatal meu si jertfim fiecare lacrima pentru el … Dar nu mai suport sa vad cum niste oameni care calca peste cadavrul lui Bogdan, profita si vor sa-i atinga pe oameni la inima doar ca sa-i distruga pe tata si pe mama!

Sunt zeci de politicieni care in loc sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie sunt hartuiti psihic (si ei si familiile lor) si facuti vinovati inainte ca o instanta judecatoreasca sa decida daca sunt vinovati sau nu! Nu sunt avocat, nici judecator, sunt doar un rob al lui Dumnezeu care vede si simte niste Nedreptati! De ce vedem la Tv arestari preventive? Cercetari penale fara probe suficiente exact in momente politice cheie! De ce nu pot vedea oamenii adevarata poveste? De ce?

Pentru ca traim intr-o lume in care unii traiesc doar pentru propria lor mandrie si putere! Ieri mi-am vazut mama ajunsa pe patul de spital si plangand (a cata oara?) din cauza dezamagirilor, a loviturilor si a durerilor prin care noi (familia) am putut sa fim, nedrept, tarati! Atat! Asa ca: ‘Asa sa ne ajute Dumnezeu’! Nu ma refer numai la noi, ci la toti oamenii care nu isi dau seama si nu si-au deschis ochii sa vada in ce lume traim”, scrie Gabriel Oprea Junior, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: