Fiul lui Ion Caramitru s-a inscris in USR: „Nu pot accepta ce se intampla cu Romania sub mafia prostiei si hotiei PSD-ALDE”

news

Antreprenorul si consultantul Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, s-a alaturat USR si a devenit consilierul presedintelui USR Dan Barna pe programul de guvernare al partidului, cunta un comunicat de presa al partidului.

Andrei Caramitru se va implica in elaborarea programului de guvernare al USR si va coordona o serie de policy brief-uri pe care USR le va publica lunar in perioada viitoare. Primul policy brief intitulat ”USR repara dupa PSD” a fost lansat pe 17 ianuarie si face o analiza a economiei dupa doi ani de guvernare PSD-ALDE.

”Nu pot accepta ce se intampla cu Romania sub mafia prostiei si hotiei PSD-ALDE. M-am saturat sa stau pe margine, vreau sa ma alatur luptei din prima linie. Fara implicare directa a fiecaruia in partidele noi nu putem castiga. USR are o echipa puternica – sunt oameni curati, competenti si bine intentionati care functioneaza in singura structura politica care este – intern- 100% democratica. Am incredere ca atunci cand o sa ajungem la guvernare vom schimba RADICAL sistemul. Planul economic al USR este singurul care va permite schimbarea structurala a Romaniei, va elimina sistemul feudal si va face tranzitia reala catre valorile europene. Cred ca pot ajuta mult prin experienta mea de aproape 20 de ani in clarificarea si detalierea programului de dezvoltare economica a USR. Nu voi fi singur – ma alatur unei echipe USR super-competente si voi fi ajutat de zeci de experti de cel mai inalt nivel din mediul de business cu care am lucrat in ultimii ani si in care am mare incredere”, a declarat Andrei Caramitru.

Andrei Cara,itru este unul din cei mai cunoscuti consultanti economici romani, cu o experienta de 20 ani in domeniu. A fost partener senior al McKinsey la nivel global si a fondat biroul lor din Romania. A condus sute de proiecte in peste 20 de tari, a coordonat biroul din Bucuresti al McKinsey si activitatea lor pe telecomunicatii, media si tehnologie la nivel european. A lucrat si la banca de investitii UBS in Elvetia si Londra si la Boston Consulting Group in Viena. Acum este antreprenor – coordoneaza un fond de investitii in IT fondat in Olanda.

Mai mult despre: ,


Comentarii: