news

Fiul lui Nicolae Guta a ajuns in sant cu BMW-ul, fiind drogat. Guta: „A ales o viata draconica, nu ma mai intereseaza de mult ce face el”

Nicu Guta, fiul lui Nicolae Guta, a ajuns cu BMW-ul in sant, sambata noapte, fiind drogat.

„La data de 2 septembrie 2023, in jurul orei 23.10, politistii care se aflau in misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petrosani, au observat un autoturism care era iesit in afara partii carosabile, iar la volanul masinii a fost depistat un barbat, in varsta de 31 de ani, din Municipiul Petrosani, care era agitat si incorect in vorbire.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, insa, ca urmare a testari cu aparatul Drug-Test, a iesit pozitiv la substanta psihotropa, motiv pentru i-au fost recoltate probe biologice, in vederea determinarii prezentei, in organism, a substantelor psihotrope.

In urma controlului, in autoturism a fost gasita o tigara confectionata artizanal si 3 muguri de plante, care au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala si au suspendat dreptul barbatului de a conduce autovehicule (a fost eliberata dovada inlocuitoare, fara drept de circulatie)”, a anuntat IPJ Hunedoara.

Reactia lui Nicolae Guta

„La ce bubuituri si-a dat el. La ultimul accident, sau nu stiu la care dintre ele, ca a avut mai multe, la ce bubuituri si-a dat de au venit cu elicopterul, si-au taiat masina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a patin acum e ceva banal, e cum ar fi o repetitie, cum facem noi lautarii.

Nu am luat legatura cu el pentru ca nu ma mai intereseaza demult ce face el. Daca el nu mai tine la viata lui si daca el a ales o viata draconica si varianta cea mai rea… El trebuia sa nu mai fie in viata de la accidentul ala. A avut noroc si a scapat si in loc sa isi vada de treaba lui o comite din nou si din nou” , declarat Nicolae Guta la Antena Stars.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

6 ore ago

Constanta: Un copil de 9 ani a cazut intr-o fantana fara apa. Doi adulti au incercat sa-l scoata si nu au mai putut iesi nici ei. Pompierii i-au salvat pe toti trei

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit, luni, in localitatea Mireasa din judetul Constanta, unde…

6 ore ago

Donald Tusk: Noua persoane arestate sub suspiciunea de sabotaj in numele serviciilor de informatii ruse

Premierul polonez Donald Tusk a declarat ca noua persoane au fost arestate sub suspiciunea de…

6 ore ago

706 de persoane cu numele Kyle s-au reunit in Texas. Nu a fost suficient pentru un record mondial

O incercare a orasului Kyle, Texas, de a dobori recordul mondial pentru cea mai mare…

6 ore ago

SUA spun ca Iranul a cerut ajutor dupa accidentul de elicopter in care a murit presedintele tarii, Ebrahim Raisi. Alegeri pe 28 iunie

Autoritatile iraniene au convenit sa organizeze alegerile prezidentiale pe 28 iunie, dupa moartea presedintelui Ebrahim…

6 ore ago

Campionatul european de surf pentru blanosi si tovarasii lor umani

Zeci de surferi cu blana si tovarasii lor umani au venit pe o plaja din…

6 ore ago