Fiul primarului PSD din Teleorman a vazut cine este Dragnea: „Nu asa arata tara in care vreau sa-mi cresc copilul”

politica

Iulian Circiumaru, fiul primarului PSD din Rosiorii de Vede, are numai cuvinte dure la adresa partidului din care face parte tatal sau. Circiumaru s-a inscris recent in PLUS, partidul lui Dacian Ciolos.

Circiumaru afirma intr-un interviu pentru Liber in Teleorman ca PSD este caracterizat de „slugarnicie si oportunism meschin”.

„Stim foarte bine care ar fi ‘calitatile’ necesare pentru afirmarea in PSD-ul de azi. E suficient sa te uiti la modul cum este condus partidul ca sa intelegi cine se afirma acolo. Slugarnicia si oportunismul meschin nu ma caracterizeaza”, a spus fiul primarului PSD.

„Nu mi-am imaginat vreodata ca putem ajunge la un nivel atat de jos, cu o guvernare complet inepta, rupta de realitatile economice si sociale, cu masuri nefundamentate prin studii de impact, cu politicieni cu probleme penale sau analfabeti functional care initiaza si schimba legi, cu niste glume de ministri, cu trei guverne intr-un an de zile, dintre care unul schimbat prin motiune de cenzura de propriul partid. Nu asa arata tara in care vreau sa-mi cresc copilul! Prin urmare, situatia e foarte simpla: am nu doar dreptul, dar si obligatia (macar fata de copilul meu) de a face ceea ce pot ca lucrurile sa nu mai stea asa. Trebuie sa recunosc ca pana la nasterea fetitei mele am avut o pozitie critic-pasiva fata de aceasta guvernare, dar, de cand am devenit tata, dorinta mea de a ma implica activ a fost tot mai accentuata”, a adaugat Iulian Circiumaru.

Intrebat despre cum se „impaca” ideile sale politice cu ale tatalui sau, tanarul a declarat ca nu discuta despre politica cu acesta.

„Nu le-am impacat. Convingerile politice sunt aproape imposibil de impacat. ‘Mentalitati politice invechite si paguboase’ este un eufemism; in realitate, lucrurile sunt mult mai viciate. Propaganda de partid functioneaza nu doar pentru electorat, dar si (foarte important!) pentru baza piramidei partidului, acolo e tragedia. Dar, convingerile familiei mele nu sunt doar de ordin politic, astfel ca, incercam sa nu amestecam familia cu politica. Petrecem weekenduri si concedii impreuna, facem sport impreuna, de curand parintii mei sunt si bunici, ne uitam la meciuri, discutam despre carierele si planurile mele si ale surorii mele, samd. Inainte de orice altceva, tata imi este parinte, nu om politic”, a mai spus Iulian Circiumaru.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: