Fizicianul Cristian Presura, pe lista Reper pentru europarlamentare. „Sa construim o Romanie mai europeana”

politica

„Cristian Presura este candidatul la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Fizician si inventator de succes, Cristian aduce in politica romaneasca vocea si viziunea romanilor din diaspora, hotarati sa contribuie la construirea unei Romanii mai bune,” a scris astazi Dacian Ciolos, pe pagina sa de Facebook.

Prin curajul de a se implica in politica, Cristian ne invita sa credem intr-un viitor mai bun, sa ne unim fortele si sa lucram impreuna pentru o Romanie care inoveaza, care evolueaza.”

La randul sau, cunoscutul profesor si doctor in fizica – stabilit astazi in Olanda – a declarat, la momentul lansarii listei de candidati a Reper ca „am hotarat ca trebuie sa dau ceva inapoi Romaniei. Si „cadoul meu”, ca sa spun asa, intre ghilimele, a fost o carte, la care am lucrat 10 ani, si care se numeste „Fizica povestita”, scrisa in romaneste.

Pentru ca am vrut sa o dau Romaniei, n-am vrut sa scriu pentru piata in limba engleza, am zis “O dau Romaniei,” pentru ca Romania mi-a dat ceva si eu vreau sa dau ceva inapoi Romaniei…”

Declarand ca se regaseste in Reper, Presura a mai spus ca, si prin astfel de gesturi, doreste sa ajute la constructia unei Romanii europene.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: