Florian Coldea confirma ca a fost amenintat de mai multe ori de Ponta cand acesta era premier. Chiar si el a fost interceptat

politica

Presedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a declarat joi ca Florian Coldea a confirmat afirmatiile lui Daniel Dragomir potrivit carora el si George Maior erau interceptati de SRI in baza unui mandat de siguranta nationala, in perioada in care erau la conducerea Serviciului. De asemenea, spune Manda, in timpul audierilor, Coldea a confirmat ca Victor Ponta a spus ca, daca va castiga alegerile prezidentiale, il va schimba din functie.

Manda a spus ca Florian Coldea a confirmat existenta unor interceptari ale sale si ale lui George Maior pe siguranta nationala.

”A spus ca da (au fost ascultati de SRI -n.r.), pentru ca persoane impotriva carora se obtinuse astfel de mandate de securitate nationala, desigur, la solicitarea Serviciului si stiau despre ele, daca erau sunate de acele persoane considerau ca nu ar trebui sa nu raspunda pentru ca atunci ar fi aprins un beculet”, a spus Claudiu Manda, citat de news.ro.

Manda a mai spus si faptul ca Florian Coldea a confirmat ca Victor Ponta a spus ca, daca va castiga alegerile prezidentiale, il va schimba din functia de prim-adjunct.

„Cu privire la intrebarea daca domnul Ponta a afirmat vreodata ca, daca castiga alegerile (prezidentiale – n.r.) il schimba (pe Coldea din functia de prim-adjunct al directorului SRI – n.r.), raspunsul domnului Coldea a fost ca da, intrebarea a continuat daca a fost de mai multe ori, raspunsul a fost ca da, insa domnia sa a privit lucrul acesta ca o gluma si nu l-a luat in serios”, potrivit lui Manda.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: