Florin Calinescu, anunt sumbru: „Pare ca din nou PSD va fi salvarea natiei, nefacand nimic, neproducand nimic, decat stand. Asta e culmea. PSD sta”

analize

Actorul Florin Calinescu a declarat, in emisiunea Insider politic de la Prima TV, ca ar introduce votul obligatoriu in Romania. “Cei care nu se duc la vot sunt complici cu cei care se duc la putere”, sustine Florin Calinescu.

“Esichierul politic de astazi e rezultatul a 31% prezenta la vot. Acestia sunt clientii primarilor. O sa vedeti, daca lucrurile continua tot asa, in 2024 o sa fie prezenta la vot 10%. De ce? Pentru ca pe acestia primarii din comune ii scot cu forta la vot. ‘Daca nu vii, taxa, cimitirul, clopotul, ajutorul social’. Si astia se duc.

Ceilalti 70% sunt belferi. Sunt smecheri. As introduce fara doar si poate votul obligatoriu intr-o tara ca Romania, pentru ca nu e admisibil sa-ti dai cu parerea despre diverse domenii – cu prezervativ, fara prezervativ, cu vaccin, fara vaccin – si tu sa nu-ti arati fata de cetatean o data la patru ani macar. Atunci nu mai ai dreptul moral sa-mi vorbesti despre pensii, despre educatie, despre sanatate daca tu esti martor la o crima. Ori ajuti societatea, ori te duci sus, pe munte, si te faci pustnic”, a declarat Florin Calinescu, citat de news.ro.

Intrebat de realizatorul Sebastian Zachmann daca absenta de la urne nu e, de fapt, un vot de blam pentru toate partidele, Florin Calinescu a raspuns: “Nu, nu e un vot de blam. Este o complicitate odioasa. Cei care nu se duc la vot sunt complici cu cei care sunt la putere. Spectacolul acesta, intr-un fel sau altul, s-a perindat de 30 de ani. Ce s-a intamplat in USR, ce s-a intamplat in PNL, pare ca din nou PSD va fi salvarea natiei, nefacand nimic, neproducand nimic, decat stand. Asta e culmea. PSD sta”.

Emisiunea „Florin Calinescu Show” va debuta pe 19 octombrie la Prima TV si va fi difuzata in fiecare marti, miercuri si joi, de la ora 20:00.

„Florin Calinescu Show” este un pamflet de la care nu vor lipsi invitati din diverse domenii – politica, sportiv, monden, social si artistic -, momente de muzica live, sustinute de orchestra condusa de compozitorul Virgil Popescu, dar si magicieni, cantareti, dansatori, acrobati si actori de stand-up.

„Florin Calinescu revine in televiziune cu un show care va binedispune, va informa, dar va aduce si o serie de pareri si opinii care vor face ca telespectatorul sa aiba o alta perspectiva a actualitatii”, a transmis Prima TV intr-un comunicat.

Mai mult despre:

Comentarii: