Florin Calinescu, despre filmul „Teambuilding”: „Baaaa, lasati oamenii sa vina la sala de cinematograf!”

life

Actorul Florin Calinescu intervine in disputa generata de calitatea filmelor Teambuilding, Taximetristi si Romina VTM. El i-a laudat pe producatori pentru ca „aduc lumea la cinematograf”.

„Toate aceste productii sunt necesare, de la Teambuilding, la Romina, la Taximetristi, pentru ca duc lumea acolo, la cinematograf. Si pentru asta, jos palaria. Mai sunt importante pentru ca si-au pus banutii lor in joc, nu CNC, nu pile, nu smecherii, nu jurii aranjate. Respectul meu pentru oamenii care-si pun banii lor, care-si fac filmele pe munca lor, pe timpul lor” , a spus Calinescu in podcastul lui George Buhnici.

„Acum cred ca ma apuc sa scriu scenarii de film. Abia acum, pentru ca sunt lenes, pentru ca astazi vad ca este un public care paraseste… Fugim ca Spartacus, in masa, din televiziune, ca spectator”, a mai spus Calinescu.

In urma cu doua saptamani, Calinescu scria despre Teambuilding ca „si cinematografu’ tre’ sa aiba manelele lui!”.

„Ca analfabet cinematografic nu pun botu’ la toata dezbaterea cu pelicula ‘timbilding’. E film. E difuzat. Poporu’ s-a pronuntat. Alceva mangrijoreaza. Ca biznis. Ca ei au anunta deja ‘timbilding’ doi.

Asa ca io anunt. Ca inainte sa apara io lansez ‘timbilding’ patru. Posibil si cinci. Si nasu adica ‘Nasu’ patru.

Baaaa, lasati oamenii sa vina la sala de cinematograf! Pentru ca si cinematografu’ tre’ sa aiba manelele lui!”, a scris Calinescu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: