politica

Florin Calinescu il arde usturator pe Dragnea: „Gaselnita ta cu escrocu’ Terhes e maxima. Vine tornada, ar trebui sa te consult la baie”

Actorul Florin Calinescu are o reactie foarte ironica la adresa prtesedintelui PSD, Liviu Dragnea, in urma celor mai recente evenimente politice in care a fost implicat partidul.

Calinescu ironizeaza atat lista PSD pentru europarlamentare cat si mitingul PSD de la Brasov.

„Livulica. In ceea ce priveste treaba cu mersul, cand te “supara” coloana, pot sa iti dau cateva lectii de actorie, regie& scenariu. GRATUIT. Sa te sprijini de revolutinaru’ lu’ peste ( ca azi e Bunavestire) mi se pare periculos. Asta te sapa la greu.

Ca zice fraieru’ ca sunteti singurul partid romanesc care nu e finantat de afara e un adevar. Pai, daca va trageti la portofel miloane de E din banii cetatenilor, va doare la basca. Ca si celelalte partide. Parlamentare. Codrine, aproape penala sceneta de la Brasov.

Ba, livulica. Cam toti au pus pe coverta liste salcii pentru E.

Ba, nene, da’ gaselnita ta cu escrocu’ terhes, e maxima.

In context, dezastrul diplomatic creat de dl. viorica, e semnul unei tornade.

Prima, asupra Romaniei. Ar trebui sa te consult la baie”, a scris Florin Calinescu pe Facebook.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, deschide lista candidatilor PSD la alegerile europarlamentare, aceasta fiind urmata de jurnalista Carmen Avram si de vicepresedintele Senatului Claudiu Manda, a anuntat, luni, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Lista candidatilor PSD la europarlamentarele din luna mai, care a fost validata in reuniunea Comitetului Executiv al PSD de la Palatul Parlamentului, are urmatoarea componenta: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Cristian Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoana, Bianca Gavrilita, Emilian Pavel, Doina Pana, Crina Fiorela Chilat, Mariana Balanica, Razvan Popa, Luminita Jivan, Alin Pavelescu, Augustin Ioan, Catalin Grigore, Roxana Paturca, Oana Florea, Dragos Cristian, Macaveiu Mihai Ion, Liviu Brailoiu, Florin Manole, Ion Voinea, Horia Grama, Alexandru Popa, Aida Caruceru, Gheorghe Tomoiaga, Anca Daniela Raiciu, Calentaru Nasi, Cristina Tarteata, Petru Mot, Luminita Tundrea, Iacob Emanuel, Catalin Unciuleanu, Gabriel Bogdan Raducanu, Andrei Sima.

„Dupa cum vedeti, m-am intors, desi unii au vrut sa imi bage cutitul in spate, ma refer la niste domni in halat alb. (…) Asta este ordinea aprobata, fiecare candidat de pe lista a fost votat uninominal, supus la vot si votat uninominal, lista care maine, impreuna cu cele 1,35 milioane de semnaturi care au fost stranse, vor fi depuse la Biroul Electoral Central”, a precizat liderul PSD.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

11 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

11 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

11 ore ago