Florin Chilian, acuzatii in cazul Colectiv: Iohannis a ORDONAT sa fie ucisi tineri si copii

politica

Cantaretul Florin Chilian ia in serios acuzatiile unui colonel STS prins de DNA ca lua mita, care a sustinut ca incendiul de la Colectiv a fost provocat intentionat, si solicita ca presedintele Klaus Iohannis sa fie anchetat pentru crima.

„‘A trebuit sa moara oameni ca sa schimbam Guvernul asta’ a spus Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2015. In limba romana ce a spus Iohannis inseamna ca pentru a schimba Guvernul Ponta, el Iohannis a trebuit sa apeleze la o varianta de a provoca demisia lui Ponta, varianta pregatita de multa vreme: Sa ucida tineri si copii. Sa ordone uciderea unor oameni nevinovati.

Conform dictionarului explicativ al limbii romane acest verb, ‘A trebui’ este un imperativ care nu inseamna nimic altceva decat: A TREBUI pers. 3 trebuie intranz. 1) (despre persoane, lucruri) A avea ca necesitate; a-i fi necesar. 2) A constitui o necesitate. ◊ Cum trebuie cum se cuvine; cum se cade; bine. 3) A fi dator; a avea obligatia…

Adevarul este mereu ascuns chiar in fata ochilor nostri. In lumina noilor marturii ale ofiterului activ, colonel Stefan Enache in cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicatii Speciale si consilier in cadrul Secretariatului General al Guvernului Ciolos, Klaus Iohannis trebuie anchetat pentru crima!

Ce a spus Victor Ponta se adevereste pana la ultima nuanta! ‘Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispusi si la propriu, dar si la figurat sa calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel si nu cred ca merita sa tii de o functie calcand peste cadavre. Altii au considerat ca merita acest lucru’ – Victor Ponta 22 decembrie 2015”, scrie Florin Chilian pe blog.

Muzician mai scrie ca „Iohannis, Helvig, Ponta, Oprea, Marcel Opris dar nu numai ei trebuiesc anchetati in cazul crimei din Clubul Colectiv!” Ulterior, acesta publica fotografii explicite cu trupurile arse ale victimelor din Colectiv.

„Multe, prea multe marturii indica faptul ca acolo, la Colectiv a fost o mana criminala, pentru a ne mai putea preface ca nici macar acum in ceasul al 12-lea nu vedem adevarul si nu intelegem ce s-a petrecut acolo la Colectiv de fapt. (…) Doar ca acest atac terorist a fost planuit de catre serviciile secrete romanesti, SRI, SIE si care or mai fi si executat la ordinul si sub supravegherea Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis”, scrie Chilian.

„Asta a insemnat acel ‘A trebuit sa moara oameni!’ Iohannis. Aceasta, cele 63 de morminte si sutele de raniti sunt opera ta si rezultatul direct al ordinului pe care tu l-ai dat pentru ca sa cada Guvernul Ponta si pentru ca tu sa ai Guvernul tau! Nu, nu mai am nici un fel de dubiu! Tu Iohannis esti vinovatul principal! Ar trebui sa fi anchetet, judecat si condamnat pentru crima, pentru genocid si ninpus cat ca Ceausescu la Targoviste”, este concluzia socanta a lui Florin Chilian.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: