Florin Citu anunta o mare surpriza la motiunea PSD impotriva sa. Pesedistilor o sa le ramana in gat motiunea

politica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca romanii vor asista la o „premiera” in timpul dezbaterilor la motiunea simpla pe care PSD a initiat-o impotriva sa.

„Luni, 9 decembrie, veti asista la o premiera. O sa fie pentru prima oara, in ultimii trei ani, cand un ministru al finantelor le spune adevarul romanilor despre finante/buget/economie in Parlamentul Roamaniei.

Va astept sa urmariti dezbaterile la motiunea simpla depusa de PSD impotriva mea. Luni, 9 decembrie, ora 16:00.

#RomaniiTrebuieSaStie”, a scris Citu pe Facebook.

Despre ce este vorba? In urma cu doua saptamani, Citu a anuntat ca intentioneaza sa ii aduca in Parlament pe toti directorii din Ministerul Finantelor si Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

„Momentul adevarului. Va anunt o premiera in cazul motiunii simple care ma vizeaza, la Senat. Pentru prima oara in istorie voi aduce in Parlament cu mine toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul minstru si cu Darius Valcov la elaborarea bugetului, a rectifcarii din august si mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021”, a anuntat Citu.

El a notat ca acestia vor veni cu date si documente oficiale care vor arata ca:

„- Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit

– situatia executie bugetare si mai ales estimarile pentru final de an la momentul in care am preluat mandatul”.

Ministrul a precizat ca va sustine o conferinta de presa inainte de motiune, in cadrul careia directorii vor prezenta documentele.

„In conferinta de presa pe care o voi tine inainte de motiune, ii voi lasa pe directorii respectivi sa va prezinte datele reale cu documente. Sa vedem atunci cine-i minte pe romani.

Va garantez ca rezultatul este unul neplacut pentru Dancila si Teodorovici”, a mai scris el.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: