Florin Citu declara razboi Antenei 3 si RTV-ului: „Propaganda veninoasa a televiziunilor care sustin gasca lui Ciolacu”

politica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avut un discurs dur la adresa PSD, joi, in timpul lansarii programului de guvernare al PSD. 

„Am fost subminati permanent de majoritatea toxica PSD din Parlament. Fiecare propunere a fost macelarita de aceasta majoritate toxica si nu au fost singuri, au fost sustinuti de propaganda veninoasa de televiziuni si trusturi mass-media care-i sustin. Indemnul presedintelui Klaus Iohannis de a termina cat mai repede cu majoritatea toxica din Parlament este singurul corect si profund justificat.

Urmeaza un moment de cumpana pentru Romania, alegerile parlamentare. Va dau un exemplu sa intelegeti cum ar putea sa fie anul viitor. Imaginati-va ca mergeti cu bicicleta pe strada fara sa va fie frica ca dupa fiecare colt apare Ciolacu cu gasca lui sa va bage bete in roate”, a spus Florin Citu.

„Proprietatea privata este sacra. In economiile liberale, antreprenorul este un erou, nu este un infractor. Intr-o Romanie liberala toti pornesc cu sanse egale. Sanatatea si invatamantul raman prioritatile noastre”, a mai spus Citu.

Mai mult despre:

Comentarii: