politica

Florin Citu, primul pe lista PNL pentru Senat in Capitala. PSD o pune prima pe „specialista” Firea

Ludovic Orban ar putea deschide lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor, iar ministrul de Finante Florin Citu pe cea la Senat, au declarat surse liberale, pentru News.ro. De asemenea, printre candidati s-ar putea regasi si alti membri ai Guvernului, cat si candidatii la sectoare, Adrian Moraru si Cristian Bacanu, au adaugat sursele citate.

Printre numele vehiculate pe lista candidatilor PNL mai sunt Monica Anisie, Sebastian Burduja, Violeta Alexadru, Pavel Popescu, Sorin Cimpeanu sau Daniel Constantin, ultimii doi veniti in partid de la Pro Romania.

Totodata, sunt discutii in interiorul partidului ca pe lista sa fie si Adrian Moraru candidatul PNL care a pierdut la Sector 3 si Cristian Bacanu care a pierdut competitia la Sectorul 5 la alegerile locale din 27 septembrie, au mai spus sursele mentionate.

PNL inca nu a finalizat lista candidatilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie, urmand sa mai existe discutii in acest sens si zilele ce vin.

In schimb, Biroul Executiv al PNL a decis luni lista candidatilor din Diaspora la parlamentare, iar secretarul general al formatiunii, Robert Sighiartau, a precizat ca, pana in 18 octombrie, se intentioneaza validarea tuturor candidaturilor.

Lista PNL pentru Diaspora este compusa, la Senat, din Viorel Badea si Rares Burlacu, iar la Camera Deputatilor din Valentin Fagarasian (Italia), Toader Ciuta (Irlanda) Radu Lupu (Italia) si Mihaita Dohotar (Grecia).

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

10 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

12 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

12 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

12 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

12 ore ago