Florin Piersic, atentie speciala acordata lui Oreste si Mircea Badea: „Te urmaresc cum il urmaresc si pe dusmanul tau”

news

Actorul Florin Piersic a tinut sa ii transmita un mesaj lui Oreste Teodorescu in timpul ceremoniei prin care a fost sarbatorit de clujeni, sambata seara, cu ocazia implinirii varstei de 83 de ani. Evenimentul a avut loc la cinematograful „Florin Piersic”, intr-o sala arhiplina.

Primul rand a fost rezervat invitatilor speciali precum: Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, episcopul grec-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihalmeanu, presedintele Academiei Romane, Ioan-Aurel Pop, primarul Emil Boc, presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise (caruia actorul i-a botezat un copil-nr), actrita Medeea Marinescu, plus alte oficialitati si personalitati locale, dar si un invitat „surpriza”: jurnalistul Oreste Teodorescu. Acesta a fost invitat de realizatorul TV Rares Bogdan, care a prezentat evenimentul alaturi de Irina Margareta-Nistor.

Florin Piersic a vorbit cu fiecare dintre „invitatii speciali” din primul rand, povestind amintiri cu ei, transmitandu-le diferite mesaje si chiar facand glume pe seama lor. „Ma bucur ca ai avut ideea exceptionala sa-l aduci pe Oreste aici, pe care-l cunosc de cand era pereche cu Badea”, i-a spus Piersic lui Rares Bogdan. „Erai pereche cu Badea, dar atunci erati bine, erati formidabili si m-ati invitat la niste emisiuni. Atunci mi-am dat seama ca sunt mai destept decat voi”, a spus Piersic, citat de Adevarul.

„Ma joc, bineinteles, cu voi”, a adaugat Piersic. „Dar te tin minte de atunci atat de bine si de te urmaresc cum il urmaresc si pe dusmanul tau, dar datorita mie as dori foarte tare sa va impacati”, a mai spus actorul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: