Flota de SUV-uri achizitionata de Administratia Firea pentru cei care ar trebui sa asigure caldura in Bucuresti

politica

Consilierul general Ciprian Ciucu da publicitatii o fotografie cu mai multe SUV-uri nou-noute care au fost achizitionate de Energetica, companie infiintata de Gabriela Firea. Energetica ar trebui sa asigure caldura in Bucuresti, insa sute de mii de locuitori nu au parte de acest serviciu.

„Nu vreau sa va enervez de dimineata dar e bine sa stiti pe ce se duc banii nostri atunci cand nu se duc in termoficare: se duc in SUV-uri achizitionate de compania de termoficare a Primariei (in imagine). SUV-urile au fost achizitionate de CM Energetica si vor fi, probabil, transferate noii companii Termoenergetica.

Investitii serioase in retea nu s-au facut desi prima companie, Energetica (infiintata ilegal), transformata apoi in Termoenergetica, a primit un capital de 300 milioane de lei (!) iar actuala Termoenergetica are pe mana 642 milioane de lei!

CET Grivita si CET Casa Presei Libere tot nu sunt eficientizate / modernizate iar cele doua centrale promise in Aviatiei si Colentina, doar pe hartie”, anunta Ciprian Ciucu pe Facebook.

Pentru cele trei masini compania plateste 380.000 RON firmei BRODMI SRL, contractul fiind incheiat pe 29 octombrie 2019. Masinile au pilot automat, scaune si volan incalzite, incarcare telefon wireless, volan si schimbator de viteze imbracate in piele, potrivit unui anunt de atribuire publicat in sistemul electronic de achizitii publice.

In urma cu cateva zile, trei spitale din Bucuresti au ramas fara apa calda si caldura: Institutul Oncologic Fundeni, Institutul Clinic Fundeni si Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: