Categories: politica

„Foarte tare logica”. Raspuns batjocoritor al sefului PSD cand a fost intrebat despre OUG pe justitie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca majoritatea in Camera Deputatilor ” se va vedea la primul vot”, in timp ce „majoritatea in plenul Parlamentului este in continuare fara nicio problema”.

Referitor la majoritatea parlamentara, Liviu Dragnea a spus: „Majoritatea la Camera Deputatilor se va vedea la primul vot, ca sa discutam riguros. Majoritatea in plenul Parlamentului este in continuare fara nicio problema”.

In acest context, intrebat de ce proiectele de lege privind modificarea Codurilor Penale nu sunt votate in Camera Deputatilor, care este for decizional si se da OUG, Dragnea a raspuns: „foarte tare logica”.

„Tocmai v-am spus ca colegii mei au prezentat argumente prin care au aratat ca se lungeste foarte mult procesul legislativ si de contestare la CCR a acestor acte legislative. Asta este principala motivatie in ceea ce priveste votul in Camera Deputatilor, sa vedem la primul vot”, a spus el, citat de news.ro.

Lideru PSD a evitat sa spuna daca poarta negocieri cu alte formatiuni politice pentru sustinere in Camera Deputatilor, spunand: „Lucram si procedam la fel cum am procedat pana acum”.

AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Deputatul PSD Radu Cristescu, sustinator al extremistilor de dreapta care il considera pe Trump un „trimis al lui Dumnezeu” pe pamant

Deputatul PSD Radu Cristescu este un sustinator al miscarii QAnon, a dezvaluit liderul QAnon Romania,…

23 de minute ago

Ciolacu, delir la congresul BNS. S-a comparat cu Roosevelt, iar sindicalistul Costin este Winston Churchill: „Ne aflam in mijlocul unui razboi”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitat de onoare, joi, la Congresul Blocului National Sindical.…

2 ore ago

4.271 de cazuri noi de coronavirus. Aproximativ 36.000 de teste au fost efectuate

In ultimele 24 de ore au fost raportate inca 4.271 de cazuri noi de coronavirus…

45 de minute ago

Berbeceanu, inconjurat de angajatii Prefecturii in ultima zi in functie: „Va multumesc ca ati fost langa mine!”

Traian Berbeceanu a fost inconjurat de numerosi angajati ai Prefecturii Bucuresti in ultima sa zi…

59 de minute ago

Spumega Costin la adresa lui Citu: „Este prima oara cand suntem transformati intr-o adunatura de hoti de un lider politic”

Liderul Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a afirmat joi, ca este pentru prima oara in…

O oră ago