politica

„Foarte tare logica”. Raspuns batjocoritor al sefului PSD cand a fost intrebat despre OUG pe justitie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca majoritatea in Camera Deputatilor ” se va vedea la primul vot”, in timp ce „majoritatea in plenul Parlamentului este in continuare fara nicio problema”.

Referitor la majoritatea parlamentara, Liviu Dragnea a spus: „Majoritatea la Camera Deputatilor se va vedea la primul vot, ca sa discutam riguros. Majoritatea in plenul Parlamentului este in continuare fara nicio problema”.

In acest context, intrebat de ce proiectele de lege privind modificarea Codurilor Penale nu sunt votate in Camera Deputatilor, care este for decizional si se da OUG, Dragnea a raspuns: „foarte tare logica”.

„Tocmai v-am spus ca colegii mei au prezentat argumente prin care au aratat ca se lungeste foarte mult procesul legislativ si de contestare la CCR a acestor acte legislative. Asta este principala motivatie in ceea ce priveste votul in Camera Deputatilor, sa vedem la primul vot”, a spus el, citat de news.ro.

Lideru PSD a evitat sa spuna daca poarta negocieri cu alte formatiuni politice pentru sustinere in Camera Deputatilor, spunand: „Lucram si procedam la fel cum am procedat pana acum”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Instructor de yoga din Bucuresti, fost discipol al lui Gregorian Bivolaru, acuzat de viol si trafic de persoane

Un instructor de yoga din Capitala, autointitulat „maestru spiritual”, este acuzat de trafic de persoane…

1 minut ago

Peste 60% dintre romani sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu, cu 20% mai mult decat acum zece ani

Nu mai putin de 62,2% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentand ca…

16 minute ago

Noul premier slovac, filorusul Robert Fico, va desfiinta televiziunea publica pentru a crea alta. Opozitia il acuza ca vrea sa-si faca „televiziune de casa”

Guvernul slovac condus de premierul social-democrat Robert Fico a aprobat miercuri lichidarea televiziunii publice RTVS,…

32 de minute ago

Hamas a publicat o inregistrare video cu un ostatic israelian, pentru a dovedi ca acesta este in viata

Hamas a publicat miercuri o inregistrare video cu ostaticul israeliano-american Hersh Goldberg-Polin, prima dovada ca…

47 de minute ago

Gabriela Firea, in vizita electorala la CET Grozavesti, unde s-a produs o avarie grava la sistemul termoenergetic al Bucurestiului – VIDEO

Acuzata ca in timpul mandatului ei nu a facut prea multe in privinta repararii si…

O oră ago

Doi profesori, sot si sotie, de la Universitatea Wisconsin, concediati dupa ce s-a descoperit ca jucau in clipuri pornografice pentru a-si rotunji veniturile

Senatul Universitatii din Wisconsin-La Crosse a facut primii pasi in vederea inlaturarii a doi membri…

O oră ago