Focar de coronavirus in curtea lui Voiculescu. Antena, anunt privind „siguranta angajatilor si a colaboratorilor”

news

Antena 1 a anuntat, joi, ca filmarile pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” sunt suspendate „pentru moment” dupa ce marcel Pavel a fost depistat cu coronavirus. De asemenea, si Ozana Barabancea, participanta la filmari, este internata cu coronavirus.

„Filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate masurile impuse de lege pentru stoparea raspandirii virusului SARS-CoV2 si siguranta angajatilor si a colaboratorilor.

A fost realizata o ancheta epidemiologica, au fost testate si trimise in izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmarile pentru Te cunosc de undeva! urmeaza a fi realuate dupa perioada de carantinare.

In ceea ce priveste informatiile vehiculate cu privire la Antena Stars, mentionam faptul ca emisia postului continua la fel ca si pana acum.

Au fost luate si in acest caz toate masurile de dezinfectie, distantare si protectie, pentru ca productiile sa se poata desfasura in continuare in conditii de siguranta”, anunta Antena 1 intr-un comunicat de presa.

Pagina de media scrie ca mai multi participanti la filmarile emisiunii sunt suspecti de coronavirus, printre care si o serie de vedete, dar si angajati din zona tehnica.

Barabancea si Marcel Pavel au filmat impreuna pe platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Pe langa cei doi artisti, alte zeci de vedete sunt suspecte dupa ce au intrat in contact cu Marcel Pavel, recent confirmat cu COVID-19.

Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, 17 iunie, dupa ce mai multe zile s-a simtit rau. Artistul a fost luat de acasa cu izoleta si dus de urgenta la spital in aceeasi zi.

Cu doar doua zile inainte de a afla ca are COVID-19, interpretul a participat la filmarile de la „Te cunosc de undeva”, unde a intrat in contact cu mai multe vedete, printre care Andreea Balan, Aurelian Temisan, Ozana Barabancea, Cosmin Selesi dar si Monica Anghel.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: