Folosind aceasta imagine, zeci de publicatii din intreaga lume scriu despre vorbele lui Dancila: „Folosirea fortei a fost justificata”

news

O stire difuzata de agentia Associated Press, care anunta ca premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat ca „folosirea fortei” impotriva demonstrantilor a fost justificata este preluata de zeci de publicatii din intreaga lume.

„Premierul roman sustine interventia in forta a Jandarmeriei fata de protestele violente anti-guvernamentale care au provocat ranirea unui numar de peste 450 de oameni. Premierul Viorica Dancila a trimis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene in care sustine ca alti alti politicieni, printre care si presedintele Klaus Iohannis, au incercat sa ‘inlocuiasca prin forta un guvern legitim'”, scrie Washington Post, preluand stirea AP.

Scrisoarea lui Dancila vine ca urmare a declaratiilor purtatorului de cuvant al Comisiei, Christian Spahr, care spunea ca „reprimarea violenta a protestelor pasnice nu trebuie sa fie niciodata o solutie politica”.

„Criticii spun ca Romania a facut pasi inapoi in lupta impotruva coruptiei de cand PSD a ajuns la guvernare, in 2016”, mentioneaza agentia de stiri.

Aceasta stire a fost preluata de zeci de publicatii din intreaga lume.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: