„Folosire idioata a elementelor de forta”. Chiar daca sunt in vacanta, realizatorii Antena 3 sar sa ii ia apararea lui Liviu Dragnea

news

Realizatorii Antena 3 sar in apararea lui Liviu Dragnea, dupa ce procurorii au efectuat, joi, perchezitii la ferma de porci detinuta de fiul sefului PSD, Valentin Dragnea.

„Uite asa il fac pe Liviu Dragnea victima, la fel ca in mizerabilul dosar al referendumului din 2012. Daca nu exista pericol de ordine publica, daca nu ai de a face cu interlopi violenti, o descindere cu trupe speciale la o ferma de animale nu reprezinta decat folosirea idioata a elementelor de forta si senzatia ca e o comanda cu iz politic”, a scris Radu Tudor pe Facebook. El se afla in vacanta in Franta, potrivit localizarii facute de Facebook.

radu

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, detinuta de fiul liderului PSD, a fost retinut pentru 24 de ore de procurori. Ferma a fost perchezitionata joi dimineata intr-o cauza de evaziune fiscala, prejudiciul fiind de noua milioane de euro.

„S-a luat masura retinerii pe care noi o intelegem ca o masura de prudenta a procurorului, avand in vedere ca pana maine mai sunt multe persoane de audiat si exista aceasta necesitate de a nu se influenta declaratiile. (..)Nu s-a luat nicio masura asiguratorie impotriva lui. Domnul Dragne nu a fost supus perchezitiei pentru ca nu exista suspiciunea ca ar detine anumite lucruri care vizeaza ancheta. Domnul Dragne a dat declaratie in detaliu. Dumnealui nu a fost in societate cand s-a facut aceasta pretinsa tranzactie pentru ca discutam de o singura tranzactie, de o singura plata. Pentru un agent economic, din 2013 pana in prezent, inseamna ca a semnat poate mii de acte fiscale, din moment ce numai in anumite acte examinate s-a gasit aceasta factura de 200.000 de lei cred ca este de invidiat”, a declarat avocatul lui Ilie Dragne, Maria Vasii, care il reprezinta si pe Liviu Dragnea.

In urma perchezitiilor, directorului general al fermei, Ilie Liviu Dragne, a fost ridicat de oamenii legii si dus la audieri, la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 1.

Potrivit datelor Registrului Comertului, ferma Salcia este detinuta, in proportie de 90%, de Stefan Valentin Dragnea, iar 10% ii apartin administratorului si directorului general, Ilie Dragne.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: