Fomistul Mircea Diaconu confirma, candideaza la Presedintie. Va fi sustinut de ALDE si Pro Romania: „Lung sir de nedreptati in Romania”

politica

Mircea Diaconu isi va anunta duminica, de la ora 16.00, candidatura la Presedintia Romaniei. El ar urma sa fie sustinut de o alianta formata din ALDE si Pro Romania.

Un mesaj in acest sens a fost deja transmis de Diaconu, sambata.

„Buna ziua,

E sfarsit de saptamana si simt nevoia sa va marturisesc ceva.

Tot ce am facut pana acum in viata mea civico-politica, de la Revolutia din Decembrie 1989, de la constituirea Aliantei Civice in ’90 si pana la candidatura, ca independent, la Parlamentul European, a pornit din convingerea ca am datoria, ca orice alt cetatean, de a lua atitudine fata de ceea ce se intampla. Suntem, cu precadere in ultima vreme, martori ai unui lung sir de nedreptati care au loc in Romania.

Asa ca aleg, inca o data, sa ma implic. Cum?

Va povestesc duminica, 25 august, ora 16:00,” este mesajul lui Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu va face anuntul de pe treptele Ateneului Roman.

Diaconu a fost europarlamentar independent pana la alegerile din luna mai. Intr-un interviu recent, el se bucura ca va ramane cu pensie de europarlamentar dupa sejurul la Bruxelles.

„Si pensiile, ca si asta este interesant. Eu am un singur mandat, asta inseamna 1.400 de euro pe luna. Deci astia-s banii. Pentru mine este un miracol. Pentru mine ca actor, pentru ca pensia de actor este cu totul alta. Si puteam sa fiu mai departe pe pensia de actor, si acum, miraculos, sunt pe pensia asta”, a spus Diaconu, fericit, pentru Recorder.

Mai mult despre:

Comentarii: