externe

Fortele de securitate rusesti au reluat controlul asupra aeroportului din Daghestan, unde multimi de islamisti furiosi au vrut sa linseze pasagerii evrei ai unei curse venite din Israel – VIDEO

Fortele de securitate ruse au recapatat controlul asupra aeroportului din Daghestan, care a fost luat cu asalt duminica seara de o multime ostila Israelului, in cautarea pasagerilor care veneau de la Tel Aviv, transmite AFP, citata de Agerpres.

„De la ora 22:20 (19:20 GMT), datorita muncii fortelor de ordine, aerodromul a fost golit de cetateni care s-au infiltrat fara autorizatie”, a anuntat agentia pe Telegram, adaugand ca aeroportul din Mahacikala va ramane inchis pana pe 6 noiembrie.

Zeci de oameni au luat cu asalt pistele de aterizare si terminalul aeroportului din capitala republicii ruse Daghestan, majoritar musulmana, dupa anuntarea aterizarii unui avion provenind din Israel.

Conform site-ului specializat Flightradar, un zbor de la Tel Aviv a aterizat la ora locala 19.00 (16:00 GMT) la Mahacikala. Era un zbor de tranzit, avionul urmand sa decoleze catre Moscova la ora locala 21.00.

Inainte de a patrunde in terminal, mai multi manifestanti au incercat sa verifice pasapoartele persoanele care ieseau din aeroport in incercarea de a identifica cetateni israelieni. Unul dintre ei tinea o pancarta pe care se putea citi „Ucigasii de copii nu-si au locul in Daghestan”, in timp ce altii strigau „Allahu Akbar”.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Rachete Patriot pentru Ucraina, Ciolacu nu mai recunoaste ce a spus acum doua zile

Premierul PSD Marcel Ciolacu si-a schimbat pozitia in legatura cu eventuala trimitere a uunui sistem…

38 de minute ago

Fostul sef al serviciilor de informatii, Nikolai Patrusev, va ocupa pozitia de consilier al lui Putin

Fostul secretar al Consiliului de Securitate al Rusiei, destituit de Vladimir Putin, Nikolai Patrusev, va…

52 de minute ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

3 ore ago

Propagandistii Kremlinului sustin ca Occidentul a pierdut Razboiul Rece: „Finlanda si-a mentinut existenta datorita Uniunii Sovietice”

Directorul general al studioului de film Mosfilm, Karen Sahnazarov, sustine ca Uniunea Sovietica a castigat…

4 ore ago

Diana Sosoaca, discurs legionar in plenul Parlamentului: „Iudeo-bolsevicii au omorat peste 800.000 de romani in temnitele comuniste”

Senatoarea Diana Sosoaca a sustinut, marti, 14 mai, in Parlament, cu ocazia „Zilei solidaritatii si…

2 ore ago