Forumul Democrat al Germanilor a decis pe cine sustine la Presedintia Romaniei: „Domnul presedinte Iohannis si-a facut datoria fata de cetatenii Romaniei”

politica

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) a decis in unanimitate sa sustina candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale si recomanda membrilor si simpatizantilor sa semneze listele pentru depunerea candidaturii.

”Consiliul Director al FDGR a decis, in sedinta sa din 6 septembrie 2019, in unanimitate, sa sustina candidatura domnului Klaus Werner Iohannis pentru functia de Presedinte al Romaniei si recomanda membrilor si simpatizantilor sai sa semneze listele pentru depunerea candidaturii si sa-l voteze pe Klaus Iohannis”, a transmis, sambata, FDGR printr-un comunicat de presa, citat de news.ro.

Reprezentantii formatiunii considera ca seful statului si-a facut datoria pe durata mandatului si a sustinut statul de drept.

”Domnul presedinte Iohannis si-a facut datoria fata de cetatenii Romaniei actionand consecvent in sensul intaririi democratiei si statului de drept pastrand tara noastra pe un parcurs eminamente european si euroatlantic”, a mai transmis FDGR.

Potrivit site-ului ormatiunii, Forumul Democrat al Germanilor din Romania este organizatia prin intermediul careia comunitatile cetatenilor romani de etnie germana participa la viata politica din Romania.

Klaus Iohannis a condus FDGR in perioada 2002 – 2013.

Mai mult despre: ,

Comentarii: