Fost ambasador, despre Grindeanu: „Tot ce scoate pe gura este vulgar, plin de mitocanie, de umor prost. Putini pot sa-l intreaca in vulgaritate pe Sorin Grindeanu”

politica

Ciprian Mihali, fost ambasador si actual profesor universitar la Babes Bolyai in Cluj, isi manifesta revolta fata de comportamentul public al lui Sorin Grindeanu. „Tot ce scoate pe gura este vulgar, plin de mitocanie, de umor prost si de formulari bolovanoase”, subliniaza Mihali.

„Cred ca putini pot sa-l intreaca in vulgaritate pe Sorin Grindeanu. Este un personaj vulgar prin tot ce este el, in gandirea lui, in actiunea lui si abia apoi in cuvinte. Tot ce scoate pe gura este vulgar, plin de mitocanie, de umor prost si de formulari bolovanoase. Asa i-a fost si scurtul mandat de prim-ministru, o injuratura la adresa tarii, de la Ordonanta 13 pana la lasitatea de la incheierea mandatului. Peste care a trecut ca si cum nimic n-ar fi fost, iar astazi, cu tot cinismul de care e in stare, da lectii de integritate si de morala tuturor. Acestia ne sunt oare profesorii, modelele de urmat? Pentru ca, nu-i asa, domnia-sa a reusit in viata”, a scris Mihali pe Facebook.

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat, marti, in plenul reunit al Parlamentului, ca USR PLUS trebuie sa recunoasca public contributia majora la „dezastrul” guvernarii si sa isi asume raspunderea sa voteze motiunea de cenzura initiata de social-democrati.

„Astazi, ma adresez exclusiv reprezentantilor USR. Va spun direct: astazi, trebuie sa va recunoasteti public contributia majora la dezastrul acestei guvernari. Sa va asumati raspunderea in fata romanilor si sa votati motiunea de cenzura a PSD”, a transmis Grindeanu, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD.

El a spus ca motiunea de cenzura nu este numai despre Florin Citu, ci si despre USR PLUS.

„Ati vrea sa dati ‘delete’ anului in care ati fost acolo, la guvern. Motiunea PSD este si despre voi, cei de la USR PLUS. Despre esecul vostru in a administra tara, despre reformele promise cand erati in Opozitie, de care s-a ales praful cand ati urcat treptele de la Palatul Victoria. Mai tineti minte cum promiteati solutii miraculoase pentru orice, de la autostrazi, educatie si sanatate, pana la incalzirea globala? V-ati cocotat pe asteptarile romanilor de a avea o viata mai buna, dar ati uitat sa va dati jos de pe Facebook. Ati uitat ca antreprenorii din aceasta tara nu au nevoie de lozinci, ci de masuri concrete, de sprijin financiar concret si accesibil”, le-a mai transmis Grindeanu reprezentantilor USR PLUS.

Sorin Grindeanu le-a spus celor de la USR PLUS ca sunt „complicii” premierului Citu.

„Recunoasteti ca, desi ati avut puterea de a schimba vietile romanilor in mai bine, profesionalismul si competenta voastra au fost folosite doar in luptele interminabile pentru ciolan si functii”, a sustinut Grindeanu.

Pesedistul a subliniat ca „guvernarea unei tari nu este un razboi de gherila”.

„Dincolo de absurdul situatiei de azi, in care deputatul Barna voteaza impotriva vicepremierului Barna, iar deputatul Drula contra ministrului Drula, trebuie, in primul rand, sa va asumati esecul. Votul pentru motiunea de cenzura, pe care sper ca il veti da astazi, sa nu credeti ca va sterge anul de mariaj cu PNL. Votul de astazi la motiune nu este suficient pentru a poza in virgina. Ati nascut, impreuna cu liberalii, in betia puterii, un zombi politic numit Citu. (…) V-ati despartit de el doar atunci cand nu v-ati mai inteles pe bani si pe functii. Doamnelor si domnilor de la USR, aveti curajul sa va asumati astazi adevarul si sa votati motiunea de cenzura”, a adaugat Grindeanu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: