Fost consilier prezidential anunta o miscare-bomba: Tariceanu schimba partidul, ALDE se va dizolva

politica

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, anunta ca ALDE se va dizolva in curand in PSD iar Calin Popescu Tariceanu va deveni membru al PSD si candidat al acestui partid la prezidentiale.

Lazaroiu spune ca are aceasta informatie de la „un amic bine informat”. El constata ca deja Tariceanu a declansat un atac la adresa presedintelui ALDE Europa, Guy Verhofstadt, pe care l-a acuzat de „neo-marxism” pentru ca s-a asociat cu Dacian Ciolos intr-un nou proiect politic. Pe de alta parte, PSD nu mai are de gand sa tolereze accesele de independenta ale lui Tariceanu. „Dragnea vrea sa-l aduca pe Tariceanu in situatia disperata de proaspat membru PSD, tuns, frezat si cumintit, mai ales ca are talent sa fumege ca un taciune stins si deci poate sa latre frumos la prezidentialele de anul viitor de pe scaunul de candidat al partidului lui Ion Iliescu”, spune Lazaroiu pe Facebook.

Iata postarea integrala:

„Bine a zis europarlamentarul ALDE olandez despre colegul lui roman, Tariceanu, ca tese perdele de fum. Daca-l cunostea cum il cunoastem noi, ar fi vazut si mai bine ca Anton e insasi Masina cu Aburi.

Ieri, pompa cu vapori a inceput sa improaste in directia lui Ciolos, acuzat de neo-marxim, fiindca a fondat o miscare politica impreuna cu Renzi, Macron, Verhofstadt (seful ALDE din UE!) si inca altii, pentru europarlamentarele de anul viitor. Ati auzit bine – Ciolos si Verhofstadt sunt neo-marxisti, iar el, Tariceanu, nu e, desi (inca) e din ALDE, deci, vrea, nu vrea, e parte a aceleiasi miscari.

Bun, e evident ca Verhofstadt isi cauta alti musterii prin Romania, mai seriosi decat Nicolai, Weber si Tariceanu, mai ales ca partidul lui Ciolos, inca neinfiintat, promite sa ia de doua ori mai multe voturi decat anexa PSD la guvernare.

Problema e ca relicva liberalismului vopsit nu prea mai are pe cine sa pacaleasca. Verhofstadt nu-l mai vrea (si cred ca de aia Calin a scapat-o pe aia cu neo-marxismul, ca sa justifice el primul cum ii pute in familie si de ce fuge de acasa), dar se pare ca nici infractorul sef nu-l mai are la inima si vrea sa-l umileasca public schimbandu-i doi ministri la viitoarea remaniere – pe Melescanu si pe Tudorel.

O sa ziceti ca Tariceanu paraseste majoritatea si tranteste guvernul teleormanean, ca sa-si arate vitejia, dar, stai sa vezi ca PNL a facut la fel cu Ponta, in 2014, si n-a plans nimeni dupa ei, ba chiar a ramas o dara de limax in urma – oportunistii lui Chitoiu cu dantura intepenita in ciolan, condusi de cel mai mare oportunist dintre toti , Tariceanu.

Asadar, domnul Aburescu stie cum e cu smulgerea din imbratisarea ursului comunist. Pleci, dar lasi in urma o mana, un picior, o ureche si doua-trei vertebre.

Un amic bine informat mi-a soptit ca Dragnea vrea sa-l aduca pe Tariceanu in situatia disperata de proaspat membru PSD, tuns, frezat si cumintit, mai ales ca are talent sa fumege ca un taciune stins si deci poate sa latre frumos la prezidentialele de anul viitor de pe scaunul de candidat al partidului lui Ion Iliescu.

Asa a ajuns margica asta trista, rostogolita de colo incoace de baietii cei mari – ALDE s-a saturat de fumul lui, socialistii vor sa il inscrie in organizatia de pionieri ca sa aiba si ei un candidat mai fatos anul viitor”, a scris Lazaroiu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: